Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, May 25, 2011

Jebat Gagal, Boleh Sape2 Tolong...


Jebat gagal lah...
Boleh tolong...?
Ada katering nak order Puding Laici...
Tapi sudah 2 kali jebat buat...
Gagal lah...
Jebat sudah bgtaw org katering yg jebat tak taw nak buat...
Tapi dia suruh buat jugak...
Nak sample...
Tgk le gambar kat atas tu...
Macam pecah lemak jerk...
Resepi dah tiru Pakcik MAT GEBU dah...
Gagal jugak...

Ini kalai pertama buat...
Gagal...
Pecah lemak jugak...
Adehhh...


Yang ni PAKCIK MAT GEBU PUNYA ( KLIK utk ke BLOG beliau )...
CHEF yang hebat bagi Jebat...
Sape2 buleh tgk resepi kat sini...
Kredit untuk POKCIK MAT GEBU atas gambar dia atas...
Ahakz

15 comments:

cheqna said...

cheqna nak try buat gak r..
moga2 jadi cantik =)

siti murni said...

Jangan give up jebat...cuba lagi!

zati embong said...

ada bnda terkurang ke jebat?ke terlebih?huhu.

nidus2 said...

Kalau buat perabot, den boleh tolong...

Yang ini Pak Nidus rasa...Jebat boleh!!!!

KatekateKite said...

huhu...

sorry, kite tak dapek membantu! huhuu...

wlaupun rupamu tidak menarik,
pasti rasanya sungguh tertarik! =D

My Little Diary said...

gagal hari ni tak bermakna akan gagal selamanya.. hehe
cuba lagi jebat, den tak mampu nak tolong pasal tak suka memasak...huhu

Liza @ Adzriel AB said...

pergilah tanya MG kat DTS tu semula. Apo masalahnya.. tentu dia tolong nanti..

Liza @ Adzriel AB said...

ooo... ekau dah tanyoo.. yg reject tu antar rumah kak liza je..cepat je habis, tambah pulak hubby kak liza tu...suka sangat.

Amirah Adnan said...

peh.. tu pon dikire gagal ke?

rase cam ok je.. hehe

NzA said...

jebat masuk susu cpt sgt kot...hi.hi.hi...mandai jerrr komen!!!

che'ila said...

rasa dia camano...?gagal jugak ke..?hehe..its OK,try lagi..prektis makes perfect..hehe.ngade nak nasihat org...sendiri pun xreti nak buat.

Farhan Zulhusmi said...

sedapnya..
xpelah..perlahan-perlahan kayuh...slow erk..
usaha tangga kejayaan..:-)

Haida said...

rasanya laici kisar tu kena kurangkan sikit baru boleh dapat puding putih suci mcm mat tu...jebat punya puding tu sama mcm resepi asal dr kak hanieliza...

Citarasa Rinduan said...

CMG ada masalah line internet.
sure dia tak dapat singgah hari nie..
aduhai..
cuba pakai api kecil...
moga2 berjaya ya dik..
go jebat... go......go

HonEyBuNNy said...

negh3...

jebat...sila cuba lagi yer...

fuhhhh..suka gila tgk gambar last tu...sayang ja rasa nak makan puding laici tu....nak makan tudung je lah...hehehe

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin