Kawan - Kawan jeBateja

Friday, May 13, 2011

Terharunya Kita...

Terharunya dengan sorang rakan blogger ni...
Siap post pasal JEBATEJA lagik...
Kesimpulannya kan...
Post dia tu pasal nak merasa puding jebat...
Kot2 jebat leh bagi dia rasa...
Ahakz...
Sebenarnya boleh jerk kalau nak rasa...
Tapi ada SYARATnya...
Datang sendiri ambil kat KILANG tempat jebat kerja...
Untuk yang berada sekitar Bandar Baru Bangi laa...
Sebelum ni pun ada lah 2 3 orang budak UKM datang ambil...
Depa ni bukan blogger cuma kenal kat FORUM jerk...

So nak datang ambil...
Jebat buatkan...
No hal laaa....ahakz


Ini caramel jagung...
Bukan untuk bagi kat orang...
Tapi ada orang tempah...
Sekarang ni pun tengah siapkan lagi 3pcs caramel jagung...
2pcs orang tempah...
1pc lagik untuk anak2 buah kat kilang...
Sebab ada yang mengidam nak rasa plak...
So bapak buah dia buatkan laa...
Ahakz...
Lagik pun...
Hari JUMAAT kan...
Elok bersedekah kan...
Kan...kan...
Emmm...kita ni kan...
Biarpun JAHAT dan tak berapa nak ALIM...
Apa kata...
Kita respek hari JUMAAT ni...
Paling tidakpun...
Terpalit jugak le KEBAIKAN di hati kita...
Kan...kan...
Ahakz...




6 comments:

zati embong said...

xde ke dgr ura2 kilang jebat nk buat family day ke rombongan kahwin ke kat kuantan ni?

datanglah,bawa puding jagung utk jat sekali.

hahaha

Amirah Adnan said...

eden nak jugak encik jebat..
free je kannn??hehe

KatekateKite said...

ermm... bagus2..... respect Penghulu segala hari..... =)

chiLleD...!! said...

btol3..tp law bolh jgn lah hri jumaat jer supya krbaikn tu terus mlkat kt ati..hehe

Teenager Housemaid said...

wahhhhh..
terim kasih!!!!
kita pun terharu bila awak buat post pasal kita!!!!
=)))))
n terima kasih sebab sudi nak bagi puding tu...
haha..
tapi jauh la... awak bangi saya somewhere in lembah klang..hoho...
dan saya tak boleh bawak kereta..kereta je selalu bawak saya...hoho..
xpe2...myb rezki di lain hari...=)
terima kasih...=)
(klu dkt mmg da sah2 ku akan meredah n mengambilnye hoho)

Liza @ Adzriel AB said...

sedekah le kat akak sekali...he..he.. konon le bapak jebat buat ye.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin