Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, May 14, 2011

Yang Mana Satu Pilihan Hati...

Sebelum citer haiwan ala2 pemangsa ganas ni...
Den terpana perihal BLOG yang tak leh dibuka pada 2 3 hari lepas...
Tak leh nak KOMEN pada BLOG kawan2...
Entry den yang di update pada 12hb Mei...
Sudah tidak dipaparkan...
Kenapa erk...?

Okay...Kucing ni...
Hak Milik Kilang...
Hidup di Kilang den...
Makan FREE...
Ahakz...
TAPI...
Hari2 makan FREE boring gak...
So...
Sedang usha ikan dalam KOLAM...
Pehh...
Sesekali, cabaran tu memang best...
TAPI...
Terjun kang...
LEMAS...


Apa pandang2...
Nak kena penampo...?
Ahakz...

25 comments:

NzA said...

lega cz sesi maintenance blogspot dh brlalu ttp kalu ada n3 yg hilang tu cuba tgk kt edit n3...sy punya n3 yg dh di publish ada trsimpan kt situ..kena terbitkan semula cuma yg sedih semua komen2 yg kekwn tinggalkan hilang pd n3 pd 12 n 13hb.

comelnya kucing2 tu..nk p kidnap la...

HonEyBuNNy said...

hehe....
comeiii la kucing tu...

kalau pakai tudung lagi comeiii..huuhuh

Amirah Adnan said...

eeeuwww!

den takut kucing!

niesz said...

hehehe..tak baik tampor kucing, nnti kena tngkap..ekekeke..

alexa yussida said...

hahaha..mesti die geram gila tgk ikan gumuk2..ikan plak duk menganjing sbb kucing tu xleh terjun takut air..

cat : siap ko ikan,aku blaja berenang pasni..mati la ko..

zati embong said...

ala jebat,cuba la buat amal kebajikan.belilah life jacket utk kucing itu.haha.bolehlah beliau berenang sesuka hati.

cik bahulu oren said...

hahaa
apa kata jebat tlong tgkp ikan utk kucing tu :P

siti murni said...

kucing tu mesti tengah geram je dok usha ikan dalam kolam tu kan...hehehe...mesti terpikir-pikir kalau2 dia bleh berenang....

raihana said...

comey nye kucing tu!

KatekateKite said...

sume org bengang dgn blogger.com =.='

hurmm dh takde ati nak update bloge, jalan jalan jela kat blog kengkawan.

lepas kan gian hrtu xleh nak komen.

jeBateja said...

NZA - Tq NZA...den mmg cuak hari tu...sib baik dah ok....ahakz

jeBateja said...

HONEY - kucing ni pakai TUDUNG...sat nak tgk...dia jantan ke betina....ahakz

jeBateja said...

AMIRAH - apsal plak hang takut...dia bukan makan org....berenang pun dia tak taw...

jeBateja said...

MIESZ - isshhh..dia pandang semcm....ahakz....

jeBateja said...

ALEXA - uikk...sesusai lah watak hang....hang jadi cat erk....den jadi ikan laa....ahakz

jeBateja said...

ZATI - buat apa...membazir jerk....baik den beli ikan kat pasar dari beli life jacket....ahakz

jeBateja said...

BAHULU - tangkapkan erk....ahakz...jgn harap.....ahakz...biar dia usaha sendirik...

jeBateja said...

SITI MURNI - iyer kot...tah2 tgk berfikir...lawa ke aku ni...sampai org ambil gambo...ahakz

jeBateja said...

RAIHANA - comel lagik org yg ambilkan gambar tu...ahakz

jeBateja said...

KATE2 KITA - ha ah....sama lah kita....err...tak sama...tak sama....hang pompuan...cek lelaki maskulin...ahakz

che'ila said...

jebat,,,kucing jalanan ni walaupun jalanan nampak macam bersih dan terjaga je...apasal tak tangkap ikan tu satu bagi dia...sian dia...hehe.

jeBateja said...

CHE ILA - sebab apa dia bersih...sebab ada org jaga dia....ahakz...tapi now dia mawkan cabaran...maw tangkap sendirik...ahakz

storyfromme said...

mesti tension jadi kucing kat situ.makanan ade depan mata tapi tak dapat makan.hehehe.

jeBateja said...

STORY - depa ni selalu dapat makan....saja jer nak tukau selera tu...ahakz

Liza @ Adzriel AB said...

kolam belah mana ni? boleh memancing ko?

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin