Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, February 6, 2013

Bisnes Week ; Bunga Kristal Jantung Hati


Bunga Kristal made by Jebat nya sepupu...
Kreatif dan masih bujang ...
Terjebak dalam bisnes ni kerana minat...

Pelbagai design bunga...
Bunga telur...
Bunga hiasan...
Dan banyak lagik...
Dengan harga yang menarik...

Untuk keterangan lanjut sila ADD FB...


Antara produk2 nya...












14 comments:

MystoryPic said...

Heii... dulu saya pernah buat bunga kristal ni... masih ada lagi spi skrg..

Kakcik Nur said...

Rajin sepupu Jebat. :)

My Little Diary said...

arwah atok aku rajin buat ni dulu2 masa dia sehat. teringat pulak pada dia. :)

p/s; aku suka yang bergantung dlm kereta tu...

CintaZulaikha said...

cantik yg tergantung tuh...

Daddy Ziyyad said...

korang punya famili ni kan, den raso dah boleh bukak satu bangunan All in One kat Nilai 3 tu...senang..org nak beli puding, nak carik mug...nak boli bunga kristal....hahaha

NzA said...

Ya Allah...Cantik + kreatifnya....

Dinas Aldi said...

Cantiklah! Pandai sepupu hang buat bunga kristal tu.

jeBateja said...

MY STRORY - lah ni hang tak buat ke....?

jeBateja said...

KAKCIK NUR - dia mmg pandai masak n kraftangan....

jeBateja said...

MLD - uikkk....hebat nya...ko tak nuntut kat dia ke...??

jeBateja said...

ZULHAIKA - tima kasih...kalau nak order sila lah add. nanti...

jeBateja said...

DADDY - aiyaaa...daddy duduk dekat dgn Nilai 3 ke...??

jeBateja said...

NZA - ahakz...terima aksih....

jeBateja said...

KAK DINAS - dia terer bab2 ni...dan dia seorang lelaki...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin