Kawan - Kawan jeBateja

Pages

Monday, February 18, 2013

Contest Kaca Mata PapaMifz.com...



Pertama kali nak masuk contest ni...
Pasal cermin mata...
Sape2 nak joint...
Boleh terus ke link ini...

Ada beberapa benda nak kena ikut...
1. Letak gambar kaca mata den..?
Kat atas nun...belah kanan adalah cermin mata den yang diletakkan sebelah goggle ( belah kiri )


2. Citerkan apa yang suka or tidak dengan spek mata ni...
Den suka sebab spek mata den melengkung seperti goggle yang digunakan di kilang den...
Hang pa taw lah kan...
Kilang den kilang machining...
Bukan machining kapas...
Tapi besi...
Jadi spek mata yg sesuai adalah penting...
Tahun 1995 den pernah MC sebulan sebab chip besi masuk mata...


Spek mata den jugak boleh bertukar gelap megikut cahaya...
Itu penting lah kan...
Sebab den gi keja naik motor...
Highway panas...

3. Kekurangan spek mata den ni ialah bila den bawak motor or keta...
Berhenti kat simpang...
Kalau nak kuar simpang tu...
Kena tgk betul2 kiri kanan...
Kalau tgk secara sipi...
Memang tak dpt nak agak jarak keta...
Bahaya...


Ini adalah contoh goggle yg digunakan di kilang den...
Tak nampak mata...
Boleh usha awekz kalau maw...
Malangnya...
90% kilang den adalah lelaki...
Ahakz...



Maklumat tambahan pasal sermin den ni...
Beli kat Warta Shopping Kompleks, Bandar Baru Bangi...
Nama kedai Nes Optik...
Harga lebih kurang RM280.00
Tak mampu beli mahal2...

So ini ajer kot...
Sape2 nak joint sila lah ke :-


10 comments:

Suria Amanda said...

good luck..semoga berjaya..

Izwa Kamaruddin said...

good luck!

Unknown said...

terima kasih sebab sudi contest den...jangan lupa letak permalink entry ekau nih kat ruangan komen entry contest den yo...

selamat berjaya bro...:)

ieza ashaari said...

psl cermin mata pun boleh wat entry kan.. hahaha.. semoga berjaya..

Amin A. R said...

good luck untuk contest ini :)

Unknown said...

awrrrr... rasa pelik hg masuk kontes kaakakaka

GODLUCK BRO!

p/s: aku pon rasa mcm nak join.kikiki

Diana Rashid said...

semoga berjaya..
oo..kat tempat kerja semua lelaki ye??
untung la isteri..heheh

Admin said...

moga berjaya boh... :)

Hans Hanis said...

semoga berjaya :-)

Lokman said...

kalau tak tengok kiri kanan dengan betul memang tak boleh agak jarak itu. Kita ingat jauh lagi padahal dekat je jarak tersebut

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin