Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, February 2, 2013

Tak de Keja...


Hari ni tak pi keja...
Busan...
Wife cadangkan buat Tiramisu...
Bagus gak idea tu...
So start lah buat...


Tiramisu senang nak buat....
Dan sedap di makan...


Apa lagik kalau masa sejuk...
Masa post ni dilepaskan untuk tatapan kawan2...
Ia sedang di sejukkan dalam peti ais...

23 comments:

luqman zakaria said...

xpernah lah makan tira2 nih..hehehe

mama maman aka yana said...

rajinnya laki binik... bagus la.. :-)

CintaZulaikha said...

macam tu je ke...macam senang sgt jek, dlm kata lain, cam tipuu jek...nak resepi boley??? hihi

azzey said...

sng nyer buat tiramisu ek? sy sker mkn je....:)

Amanda Suria said...

yummy...my favvy tuh....psst..rojak berahim tu kat bazar melayu sebelah pasar pilah...

MystoryPic said...

ni siapa yang buat ni... Jebat ke isteri?

Muhammad Syahmi said...

Kira ada kerja la tuh... kerja memasak.

Tiramisu ni makanan negara mana ek...?

jeBateja said...

LUQMAN - try le beli lat secret resepi....sodap ooooo

jeBateja said...

MAMA - terima kasih....ahakz

jeBateja said...

ZULHAIKA - ada kat utube...taip jerk jebateja....ahakz....video lagik...

jeBateja said...

AZZEY - yup sonang tapi mahal kos nya...ahakz....

jeBateja said...

AMANDA - tima kasih...balik palong lepaih ni nak singgah....

jeBateja said...

MY STORY - ini jebat yg buat....termasuk kalau puding memuding...

jeBateja said...

USTAD SYAMI - ahakz...iyer jugak erk...erk...ahakz

Wak Gelas™ said...

untungla pandai buat tiramisu tuu.., uhUUu

ieda immi said...

wahh sedap nyeee
rajinnnn awak buat ..
untung isteri awak ! ;)

Papa Mifz said...

ekau ado tinggalkan utk den sikit tak..??

jeBateja said...

WAK - ahakz....ahakz....nak rasa ke...??

jeBateja said...

IEDA - sesekali jerk.....selalu tak leh....ahakz

jeBateja said...

PAPA - ado...banyak alei ni....meh le....

Cinta Misteri said...

best nyeeee jebat. untung tyn teja kawin ngan jebat, pndai masak. desert lagiiiiii.....huhuhu hubby CiM pndai tolong basuh pinggan jer

jeBateja said...

CM - minat n hobi jerk.....tapi kalau time malas tu...malas jugak....ahakz

Aku Ibu Muda said...

kalo sy buat, celup 1-1 sekut tu dlm bancuhan serbuk koko... sifu buat-curah je ke atas susunan sekut tu?

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin