Kawan - Kawan jeBateja

Monday, February 4, 2013

Bisnes Week : Gula Hangus Blog...


Assalammualaikum...
Minggu ni minggu bisnes dalam blog Jebateja...
So pertama2 nya nak kenalkan blog wife Jebat...

Pembuat Kek Gula Hangus Home Made...
Wife jebat berniaga di rumah sahaja...
Macam2 kek dan puding dia jual...
Jemput lah datang ke blog wife yerr...
Nak tempah pun buleh...





Produk kami yang terlaris...
Apam Pelangi...
Harga RM20.00...
 Courier Express : Tambah RM8.00 ( Semenanjung Malaysia )

Bermula 2013 kami telah mula menghantar atau pos produk2 kami...
Dengan mengunakan Courier Express
Tetapi tidak semua lah...
Kek2 krim tidak boleh lah pos...
Puding pun belum pos lagik...
Tapi kami akan buat trial nanti...
Try pos puding dan tenguk apa jadi...

Sekian...


24 comments:

Amanda Suria said...

WOW..SGT2 MENARIK..DELIVERY XDE KE? ALA BUKAN JAUH PUN..PLAZA SENTRAL JER..

jeBateja said...

AMANDA - kalau ke Plaza Sentrel...kita pakai Kurier Servis jerk....cepat dan murah...

Chik Att said...

wow wow woww......
tabikkkk spring..

jeBateja said...

Chik Att - ahakz....ahakz....sila2...tabik...nak order pun buleh....

Aku Ibu Muda said...

kot buleh pos puding...pos ke kelate dulu ye,,,hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

menarik..

MystoryPic said...

Wahhh Jebat.... baik punya promot... semoga berjaya ye untuk wife awak

saya follow blog dia

wahida said...

makin hebat korang ni...

semoga terus maju jaya nok...

Farhanna Adnan said...

woooo majulaaaa cam nie...hehehe bagus2 teruskan ushaa..:)

jeBateja said...

AKU IBU MUDA - waka waka...betul ke ni...den tak kisah....ahakz

jeBateja said...

WWK - terima aksih....

jeBateja said...

MY STRY - ahakz...ahakz....minggu ni promote bisnes jerk...ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - terima kasih nok....

jeBateja said...

FARHANA - terima kasih...harap2 gitu lah....sambil2 bantu wife....ahakz

Papa Mifz said...

semoga sukses bisnes isteri bro...:)

jeBateja said...

PAPA - Terima kasih Bro PM....ahakz

NzA said...

Semoga biz wife jebat brtmbah maju...sat lagi nk p terjah.....

Daddy Ziyyad said...

bini den so far pos produk dia guno Pos malaysia & GDex..so far,ok..

good luck bro..sama sama menuju puncak kejayaannnnn!! cewah, dah macam moto mamat MLM pulak! bahahaha

luqman zakaria said...

wah..insyaallah kalau guna cara online..bertmbh maju sikit bisnes..amin.

Muhammad Syahmi said...

Kalau kek kahwin?

jeBateja said...

NZA - terima kasih cikgu....harapnya gitu lah

jeBateja said...

DADDY - waka...waka...iyo lah mcm motto org MLM...ahakz...ahakz...selamat jugak...ahakz

jeBateja said...

LUQMAN - kita hanya berusaha...rezeki Allah jua lah yg beri....

jeBateja said...

USTAZ SYAMI - lom tahap tu lagik Ustad...tapi kalau maw...ada rakan leh buat...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin