Kawan - Kawan jeBateja

Monday, February 25, 2013

Nak Yang Ini...


Terasa nak yang ini laaa...
Sonang poei kojo...
Laju jerk...
Lagik 5 minit nak masuk keja pun leh sampai...

Tapi harga nya pun leh tahan...
Cash RM21K...
Itu kalau CASH...

Pehhhh....

18 comments:

MystoryPic said...

business kek puding dan macam-macam lagi maju nanti boleh la sambar satu Jebat

jeBateja said...

hik...hik...IsyaALLAH...doa tu....ahakz

HeNRieTTa JoSe said...

pergh...rege....nak jugekkk....tapi itu bru rege cash...adoiii la....

psss....nnti rietta tnya dia yea...dia dah p klass tu...ekekeke...PINK yea...

Syazana Zainn said...

amboi 21k
kalo aku baik aku angkat rumah satu.hikhik
sebab aku takde umah sendiri lg :3

wahida said...

laki aku pun tgh mencari2 motor yg sesuai nak ganti motor lama yg asyik rosak tu...

tapi kalau yg ni, mmg x mampu la ...huhu...

Daddy Ziyyad said...

kalau hutang pulak berapa?

Norizan J said...

ala.. apa ada hal... modenas sudah.. laju jugak ape..

Amin A. R said...

kat tempat parking motor di tempat kerja saya ada 2 buah motor ni...tengok je mampu..ngeee

Murni Alfathunnisa said...

mahai tu 21k...kalau ujan basah jugak...ahaks..

Dkna Abza said...

21k tu lepas duit kenduri kawen ehehheee

Amanda Suria said...

Jebat...ekau kok banyak na duit..ekau boli jo la..apo susah...

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..den suko komen Murni :)

Dinas Aldi said...

Encek Kawa ka tu?

Anash said...

akak ado belen seploh hengget.
nak?
tu yo akak ado buek maso nih
.
.
nak?

Papa Mifz said...

den pun teringin jugak nak motor besar2 nih...huhu

NzA said...

jebat kan dh kumpul duit sejak xsedut asap lagi + duit bz puding yg sedap tu..nnti boleh la beli idaman kalbu tu......

~♥ iella ♥~ said...

Ala...baru 12K cash. Kita beli la hutang..bnyr benda tue smpai kita ketepot nnt. ^_^

Muhammad Syahmi said...

harganya dah dekat dengan harga kereta saya...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin