Kawan - Kawan jeBateja

Monday, March 11, 2013

Harganya RM500...


3 kotak rokok ni...
Sudah tidak di keluarkan...
Dan masih belum dibuka...
Tetapi ada peminat rokok dunhill ni...
Sanggup beli sehingga RM500.00...
Terkejut beruk kawan Jebat yang merangkap tuan punya rokok ni...
Tak sangka nilai nya begitu tinggi...
Now rokok ni sudah dijual...
Kepada yang sanggup bayar RM500...
Pelik...

Ada sape2 punya hobi macam ni...
Buleh buat duit oooo....
Ahakz


30 comments:

My Little Diary said...

oooo...rokok punya pasal sanggup bayar rm500 ye....

Syazana Zainn said...

ada isi rokok ke kat dalam tu?

ke kotak je? haha

giler betul rm500 utk rokok -_-

Daddy Ziyyad said...

model tu tak keluar lagi ya bro? haha...so kalau isap, lemau lah rokok nya?

mama maman aka yana said...

amboi.. kalu sy sure taknak beli punya.. hahaha

Amin A. R said...

dah berapa lama jangkahayat rokok ni agaknya

Norizan J said...

perh.... kagum aku seketika..

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Wahh.. malboro dgn dunhill memang mahal

NzA said...

mahainya..... buat apa dgn rokok2 tu?????

Muhammad Syahmi said...

Barang antik, tentunya mahal...

Dinas Aldi said...

Mahainya. Yalah, udah jadi barang antik, gitulah nilainya kan.

Amanda Suria said...

aik...giler...kalau SA la..x koser nak bazir duit..sama jer kot rokok kan...tembakau jugak..ntah apa la sedapnya rokok...

Papa Mifz said...

sanggup eh mamat tuh...tak tau lak ada yang buat koleksi rokok nih...hehe

アヌム said...

aishh rugi2..buat mkn duit tu lg baguss huhuu

Murni Alfathunnisa said...

bapak mahal rokok berkenaan. sebab production rokok jenis tu dah stop ye..? eii..kalau chek la..tak sanggup..mahai bebenor.

HeNRieTTa JoSe said...

errr....xtaw plak beza rokok tu...cuma nampak dunhill tu size berbeza sket...

jeBateja said...

MLD - agaknya mmg minat sgt tu....

jeBateja said...

SYAZANA - ada maaa...belum bukak maaa....ahakz

jeBateja said...

DADDY - tah2 isap...terus kiok...ahakz

jeBateja said...

MAMA - saya pun tak kan beli....ahakz

jeBateja said...

AMIN - den tak taw plak...lama sgt rasanya....

jeBateja said...

NORIZAN - tang mana kagum...? RM500..? dia guna duit brim kot....

jeBateja said...

AMANINA - rokok lama maaa...mmg mahal...kepada yg tahu menilai.....tak de nilai pun...

jeBateja said...

NZA - depa jual kat ebay....ada peminat nya jugakkk

jeBateja said...

USTAZ SYAMI - pandai pun ustad.....ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - ha ah..agaknya sebab tu mahal...barang sudah tatak kuar...

jeBateja said...

AMANDA - sama lah kita...tak kose tu der...ahakz...

jeBateja said...

PAPA - den pun baru taw ni...pelik sungguh....

jeBateja said...

MAMA JEPUN - mmg pun...den rasa lebih baik makan

jeBateja said...

MURNI -design kotak mcm tu sudah tak kuar...ahakz

jeBateja said...

JOSE - ha ah...berbeza saiz....dah tak kuar dah...yg 10pcs...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin