Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, March 19, 2013

Ini Prototype Jer...


Jebat dah 3 kali buat Prototype puding ni...
Tapi masih belum menepati citarasa tekak jebat...


Walaupun wife kata sudah ok...
Ada rasa macam kek...
Ada rasa macam ABC...
Itu kata wife lah...
Tapi tak puas hati lagik laaa...
Puding kat atas nun sebesar 10 inci...
Cukup besar...
Cukup berat...


Sudah pas ke jiran2...
Sudah bawa ke kilang untuk di habiskan...
Ianya memang prototype...
Tapi rasanya hensem dan maskulin...
Macam Jebat....
Ayat sedap kan hati...
Ahakz....ahakz...

INI PUDING PROTOTYPE JER - Jgn Mintak Resepi Erk....
Macam le ada orang nak mintak....
Ahakz....


38 comments:

Amin A. R said...

rumah jebat kat mana? nak jadi jiran jebat! haha

:: Mrs.Eady :: said...

kek tu mmg hensemmm kalo dpt lagi hensem arrr :D

Wak Gelas™ said...

untungla pandai buat puding..iHIkks

Muhammad Syahmi said...

Campur-campur bahan, last sekali jadi puding.

Kalau saya, campur-campur lepas siap buang dalam tong sampah, sebab tak jadi... hehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Salam, eh tinggal kajang jugak ye..yeye boleh ila tempah puding haha.. 20k tue utk satu umah.ila buat palinggggggggg simple tp dah campur gril,awning,dapur,lampu kipas.... nangis huwaaa..dapur pun ila buat basic sangat tau.. eh ila kajang kat hill oark tue.kwsn baru.. kajang kat mana

Pen Biru said...

amboi..rajinnya..oka tu..cubaan yg baik..org lain bom tntu boleh buat

wahida said...

aku tgk nampak sedap je jebat..apa kata ko pas kat aku sikit, nak rasa sedap ke tak...


heheh...

Mieza Jhaa K said...

Wau...org laki pandai buat puding.??? Terbaekkk

Papa Mifz said...

meh bagi den rasa yang 10 inci tuh sebijik besar tuh...boleh??

Daddy Ziyyad said...

amboi, prototype...ni nak keluarkan model export ke German ke? agagagagaga

pB said...

tak pandai sungguh nak buat buat puding nie


asyik terlebih air jer

diana said...

untungnya jiran2...

アヌム said...

nmpk sedapppp...

Murni Alfathunnisa said...

bila nak buat laksa pulak....hehehe...puding tu nanti nak belajar buat jugak lah..nak bersaing dengan jebat yang katanya maskulin sangat tu...hehehe

Dinas Aldi said...

Ingatkan prototype keta ka apa tadik, rupanya puding eh.

jeBateja said...

AMIN - ghumah den kat Bdr Bukit Mahkota, Kajang...sebelah Nilai 3....meh le dtg....ahakz

jeBateja said...

Kek...mana ada kek...Puding ada le...ahakz

jeBateja said...

WAK - minat jerk WAK...ahakz...mcm pi ambil gamba sunset di putrajaya...ahakz

jeBateja said...

USTAD SYAMI - uikkk...mana taw...cer buat dulu...mana taw lagik sodap...ahakz

jeBateja said...

Kita Kajang kat Bdr Bukit Mahkota - sebelah Nilai 3....bukan Bukit Mahkota Cheras ye...ahakz

jeBateja said...

PEN BIRU - atas dasar minat jerk...ahakz...ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - pehhh...hang nak jadi HAKIM ke....ahakz....

jeBateja said...

MIEZA - ha ah....lelaki maskulin taw....ahakz

jeBateja said...

PAPA - waka...waka...dah habis...ahakz...maap...ahakz...ahakz

jeBateja said...

DADDY - omak aii..kalau sampai jerman..maw nya berkulat...ahakz

jeBateja said...

PB - boleh le belaja...mudah bangat...ahakz

jeBateja said...

DIANA - sambil2 hobi..sambil2 bersedekah...

jeBateja said...

MAMA JEPUN - ha ah...nampak sedap...rasa abc dan kek.....ahakz

jeBateja said...

MURNI Sorry laa..bab bab laksa ni den tak minat...tak reti masak mcm tu...ahakz..ko le buat...den rasa...ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - ahakz....ahakz...jgn kan keta...puding pun ada taw...ahakz

Liza Abu Bakar said...

jan... kau letak widget like fb kat gula hangus mcm kat adzriel.com.. nanti kak liza cari html code dia.

jeBateja said...

Uikkk...mcm ne tu Kak....ngak taw saya....

HeNRieTTa JoSe said...

looks yummy to me...

Amanina said...

shedapnya....hehehe

Amanda Suria said...

Kalau sedekah kat SA lagi tambah hensem..puding tu la hensem....

jeBateja said...

JOSE - terima kasih...ahakz

jeBateja said...

amanina - mana taw ni...ahakz

jeBateja said...

AMANDA - meh le dth ghumah...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin