Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, March 6, 2013

Training...



Dalam 2 hari ni den Training...
Jauh sket dari kilang...
Tapi dalam Bandar Baru Bangi...
Berdekatan dgn Domino Pizza Bangi...
Ahakz


Nasib baik le CIKGU nya tak membosan kan...
Kalau tidak...
Maw nya tido...


Tapi ada gak bab2 bosan...
Kalau dah bosan...
Tak sedar gula2 dah habih....
Ahakz


Ini plak tak de kena megena dengan training...
Nak lawan KAK DINAS jerk...
Sebab post semalam dia ambil gambar langit...
Kita ambil jugak...
Tapi dengan kabel2 sekali...
Adehhh...
Tak Perasan der...

Ahakz

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nak gula-gula!

jeBateja said...

Tak leh...dah habis....

Amin A. R said...

Gula2 adalah ubat kpd kebosanan ;)

mama maman aka yana said...

training yer.. cam pernah lalu situ.. hahaha.. bangi is like bandar kita dah.. me like bangi..:)

Amanda Suria said...

25-26 SA TRAINING JUGAK..ADUHAI..SUE BOSAN PUNYA...

Murni Alfathunnisa said...

Hehehe...lawak betui hang ni...siap dengan kabel pun hang snap..mentang-mentang la nak lawan kak dinas..ekeke.

dua hari hang makan domino pizza la cenggitu yer...hehe

Muhammad Syahmi said...

xpe... kabel tu sebagai hiasan dalam gambar.

Dinas Aldi said...

Tu dia candy, banyak tuh. Bila pi kursus, kalau ada lawak2 baru la tak mengantuk. Kalau keras kejung satu nada ja yg bagi ceramah tu..zzz... zzzzz... zzz..

Haritu gambaq rumput kering, ni gambaq awan plak hang nak lawan ngan akak eh :D

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin