Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, April 10, 2013

5 Hari Sudah...



5 hari sudah tak update blog...
Sedari Sabtu sibuk dengan beberapa perkara...
Termasuk lah menghadiri perkawenan anak jiran...
Di Taman Rekreasi Manjalara...
Kita orang gi ngantau pengantin lelaki sebenarnya...


Dalam pada tu sempat jugak menghantar tempahan ke Sungai Buloh...
Gambo atas ni masa nunggu customer di Stesen komuter Sungai Buloh...


Sampai rumah...
Hujan mencurah...
Alhamdulillah...


Balik rumah sempat jugak membuat 2 jenis puding untuk jiran...
Juga...


Tempahan untuk customer di Putrajaya...
Puding Cendol Kacang Merah...


Ada jugak yg jebat saja2 buat...
Puding Triffle Buah Laici...
Dah pernah buat...
Cuma ni jebat guna warna hijau...
Dulu Pink..


Semalam...
Puding Cendol Nangka Gula Melaka...
Edisi prototype...
Untuk anak2 buah di kilang...

Hari ni baru relax...
Malas nak mikir apa2 pasal makan lagik...
Ahakz...



14 comments:

Kakcik said...

Alangkah sedapnya kalau dapat masuk ke tekak sepotong dua. :)

Hazmin said...

Semakin kencang menerima tempahan nampaknya bro

:: Mrs.Eady :: said...

amboi jebattt...kagum giler dgn ko la!

mama maman aka yana said...

hhhmmm.. dugaaan sekali mknn itue

Syazana Zainn said...

weh kat kilang ko ada kosong tak HR ke admin ke.. haha

kalau aku keje kat sana konpem gemok menjadi2

sbb aku akan rajin lepak dgn makan dekat tempat ko. KAHKAH

Daddy Ziyyad said...

Pernah buat puding durian bro? :)

Amanina said...

sedapppnyaaaa.... nk tunggu lunch lambat lg. hehe

Chik Att said...

jeles betulll pada lelaki sorang ni ...

Dinas Aldi said...

Tak updet blog pun takpa, rezeki masyuuukkk. Hehe. Puding cendoi satu.

Papa Mifz said...

tergoda den dengan puding cendol tuh...

aniswany said...

giler ahhhh...rajin masak kalah anak dara..ngeh ngeh ngeh

NzA said...

aduyai, saya yg baca n3 ni pulak rasa penat...ttp masyukkkkk!!!!

Amin A. R said...

ngeeeeeeeee....terdera nafsu..

Muhammad Syahmi said...

Makin banyak rezeki masuk... Alhamdulillah...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin