Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, April 2, 2013

Boring...



Kalau sehari nak kena masuk meeting 5 6 kali...
Memang boring...
Macam ne nak hilang kan boring...?


Kita buat kerastangan...
Supaya kita tak ngantuk...
Dan boring...



Jeng...jeng....


Kapal angkasa ke Marikh...
Sape nak numpang...
Sila2...



Ishhh....
Apsal plak ada brochure pizza domino kat bilik meeting ni....
Pelik...

13 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

untung-untung meeting dpt mkn pizza!ahakss..

Mieza Jhaa K said...

isskk tak patut tak patut

mama maman aka yana said...

itu utk mencabar kekreatifan diri tuh.. hehehe

*org besar2 jew masuk meeting 5 6 kali sehari.. hahaha

ieda immi said...

ahahhaha cantik ! ;)

Murni Alfathunnisa said...

sempat lagi ber'keras-tangan' segala...hehe....kreatippp sangat! hehehe

hainom OKje said...

elok le tu... buat banyak2 gantung kat meeting room tu hehe

Syazana Zainn said...

anak buah ko suruh belanja dominos kot sbb tu brochure dominos ado. haha

Amin A. R said...

Meeting mesti x boring kalau diorder pizza sekali... :)

Dinas Aldi said...

Buat kerastangan boleh. Online boleh. Tembak gambaq sendiri boring masa miting pun boleh. Tembak gambaq suasana bosan di miting pun boleh. Hehehee.

Tunggu, akak nak tumpang kapal angkasa tu.

Chik Att said...

Keras tangan ...wajibbbb ..time meeting

Amanina said...

hahaha..kreatif la. nk hilang borink jom makan pizza

gadisBunga™ said...

tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.
tak suka meeting.

Muhammad Syahmi said...

Ada org faham, org yg masuk meeting tu perutnya dah berkeroncong....

Tu yg ada brochure pizza atas meja.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin