Kawan - Kawan jeBateja

Friday, October 15, 2010

Langsir...

Ini bukan tukang jahit...tapi dia tukang repair langsir yang tanggal...tanggal pun sebab dia yg tarik...so dia ni lah kena betul kan balik.....nama si dia ni...ZUL TL..

Nampak tak si supervisor langsir tu..nampak muka jerk....tgh membebel lah tu...ahakz...sebenarnya langsir ni digunakan untuk cover sebijik machine di beri nama...crack detector...mengesan sebarang crack pada logam...mengunakan cahaya ultra ungu...penting untuk pasti part2 tidak crack...perlu suasana gelap...maka langsir di pasang...sekian adanya....

4 comments:

azzey said...

jeBateja; leh pinjam utk langsir raya ke ni? :)

HonEyBuNNy said...

ala..napa xtutup dgn tudung jek..ish..ahahha

jeBateja said...

AZZEY - hik..hik...nak pinjam tak leh arrr..sewa leh arrr..sehari rm5

jeBateja said...

HONEY - cek bukan tokeh tudung...hang boleh arrr....pinjam tudung 5 meter...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin