Kawan - Kawan jeBateja

Monday, October 11, 2010

Pecah Sudah...

Master Ball Calibrate untuk CMM tempat aku buat inspection telah PECAH. Alat2 seperti ini semestinya tersangat lah sensitif...terhentak sedikit...bisa saja pecah atau dented....

Benda alah ini bukannya murah harganya...

Tanpanya...inspection untuk part tidak akan tepat...

Brand CMM ( Cordinate Measuring Machine )...boleh dilihat jugak di sesetengah kamera or handphone SONY....tapi alatan aku guna langsung tiada kena megena dengan kamera maw pun handphone...

4 comments:

~♥ iella ♥~ said...

kiranya tak leh wt keja la....

jeBateja said...

Pinjam dari anak syarikat lain....terpaksa ...sebab alat tu utk calibrate cmm....uhukz...

azzey said...

jeBateja: kena ganti baru le tu!

jeBateja said...

Nampak gaya....mahal tu....atas rm10k...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin