Kawan - Kawan jeBateja

Friday, October 22, 2010

Pelamin Saya...

Gambar pelamin ni BUKAN untuk aku...
Kalau untuk aku pun...TIDAK mungkin aku xplore dalam BLOG or FB...
Itu macam bunuh diri sendiri nama nya...
Masakkan tidak...sure wife aku MENGAMOK tak ingat dunia nanti...err..teringat citer P Ramlee - MADU 3...ahakz...

Gambar Pelamin ni di ambil masa hantau Kek pagi tadi...
Lawa kerusinya...tu yg aku ambil gambau tu...
kendian..aku dok bayang kan aku duduk sana...dengan....Lisa Surihani.....ahakz...

13 comments:

madihahzubir said...

Peh peh ! Tinggi angan-anagan sebelah tu Lisa Surihani.

jeBateja said...

MADIHAH - Uikkk..angan2 jerk...err..kalai LISA SURIHANI maw...apa salahnya...hik...hik

Sha said...

salam:)
tingginya hajat dihati. Akk takut kepala tu kang benjol sebelah.

siti murni said...

tinggi nye angan2 budak ni..ekeke...tkpe..layan kan je..janji kau hepi, aku hepi...kihkih

~♥ iella ♥~ said...

wah..wah..tue berani lak tulis dlm blog nk duk ats pelamin gn lisa surihani..tak takot bini marah ker..?

a'a..lawala pelamin dia.

jeBateja said...

KAK SHA - angan2 jerk kak....lom tentu buatnya...mana ada org nak de kita yg tak berapa nak hensem ni...ahakz

jeBateja said...

SITI - hik..hik..spoting le ko...kan baguih kalau wife den spoting mcm ko...waka...waka....

jeBateja said...

IELLA - wife sibuk masak KEK...dia lom nak baca lagik BLOG ni...ahakz...dia tak marah...dia galak kan lagik....cuma..nak ke SITI SURIHANI kat jebat tu...waka...waka...

Mmg lawa....4 budak sotong yg buat...

azzey said...

jeBateja: Lisa Surihani? dia kenal ekau ko tak? heh3.....gurau yo....:)

Fatin said...

hahahahaha.. mahu gelak... wakakakak~ ok dah~ :D weeeee..

jeBateja said...

AZZEY - rasa-rasanya tak kenal...cek jerk kenal dia...ahakz

jeBateja said...

FATIN - Wah...wah...sukanya....dah bagi bubur nasik....JELES lah tu...ahakz

kukee said...

lawanye pelamin.. :)

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin