Kawan - Kawan jeBateja

Monday, October 18, 2010

Sibuk Nya Jebat...

Minggu lepas rasanya minggu teramat sibuk bagi si Jebat...sampai banyak komen2 di blog tarak dapat menjawap...sowyyy geng. Last week...may be u all dah pun tgk produk terbaru PROTON iaitu INSPIRA...lawa erk....copy paste dari LANCER Mitshubishi....jangan heran dengan produk copy paste ni....banyak produk pengeluar keta terkenal pun...main copy paste gak.....ahakz...

Ini bukan produk PROTON...tapi satu produk yang akan mengantikan MYVI ( PERODUA )...maka..myvi akan berkubur...MAAF erk..aku tak leh bg gambo penuh produk ni...aku ada SIGN MOU dgn kilang untuk menjaga RAHSIA ni....ahakz....sipi2 jer lah....tapi korang leh usha kat internet D54T...itu pun kalau korang minat dengan dunia automotif....

bab ni aku paling malas....KEY IN data manual...dah le tulisan aku besau2....kena tulis data dalam KOTAK plak....busan sungguh.....tapi siap jugak....ahakz

2 comments:

azzey said...

jeBateja: yelah....bese tu, kekadang bz.....kekadang free skt....

jeBateja said...

bukan free skt...free banyak...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin