Kawan - Kawan jeBateja

Friday, October 22, 2010

Line Leader Terbaik...

Mereka-mereka ni ialah LINE LEADER terbaik...
Punyai SKILL yang tinggi untuk SELESAI masalah di line...
Sangat Berwibawa...SEBAB...
Tengah makan waktu rehat ni pun depa dok bincang pasal MASALAH di line..
DAN...
Depa bincang cara SELESAI masalah sekali....
bagus betui...
TAPI tak taw lah kalau berlakon jerk....sebab BOS depa ada di belakang NUN...
Nampak tak..kat belalang nun...
BOS mereka pernah masuk dalam BLOG ni....
dalam POST bertajuk...Penjaga Malam...

Tapi...dari pendengaran den...DEPA Serius n Jujur dalam kerja...
TABIK u ALL...

4 comments:

My Little Diary said...

hehehe... serius jer berbincang tu


entry terbaru "segalanya ku terima"

azzey said...

jeBateja: ciri2 org berjaya dh ada tu!

jeBateja said...

DIARY - depa ni mmg serius....OTAI lah kata kan....

jeBateja said...

AZZEY - depa ni mmg berjaya...TAPI....Gaji mati dah 5 tahun...waka...waka

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin