Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, October 12, 2011

Beriani Ayam Free...

Tajuk tu bukan nak bagi korang Beriani Ayam Free...
Ni hah...
Budak jebat...
Dapat makan free...
Masa joint inspection dengan Proton...
Ahakz...
Bila lagik nak rasa makan free oiii...
Kita orang makan kat JM Beriani House cawangan Bandar Baru Bangi...

Ni hah...
Nasi beriani nya...
Sape nak...
Ambil le sikit...
Ahakz...

Sebagai seorang pencinta Puding & Caramel...
Maka...
Caramel ni memang wajip order...
Nak rasa orang lain buat plak...
Boleh tahan lah...
Tak de bau telor...

Hidangan wajip...
2 kotak tu...
Errr...bukan jebat punya taw...
Ahakz

10 comments:

Aku Ibu Muda said...

jeBat...apa tips nak bagi puding karamel tak de bau dan rasa telor?




*jangan cakap tak payah buh telor plak ye :p

ILA HonEyBuNNy said...

aloo jebat neh....

ingatkan nak lanja free....gigih nak makan neh...hehe

banyaknya isap rokok..ish3...hahah

NzA said...

makan free brtmbah la sedapnya...

Papa Mifz said...

rokok manchester...1st time nmpk ni ha...

zati embong said...

kenapa eh,bila jat tgk gmbr 2,cm ada rupa ns dagang.

siti murni said...

JM ni famous gilaaa...takpa...sabaq sat...one day chek mesti sampai jugak..tak kira la walaupun tak free...hehe

Dinas Aldi said...

Dah lamaaaaa tak tengok kotak rokok :D

Terima kasih sebab sudi nak pos nasik beriani tu ke Penang yeh..

Kehkeh..

alexa yussida said...

ahakz tak penah miss :p

salah satu faktor sy mls nk jenguk cik jebat ialah die suka pamerkan makanan die..grrr

hee jk,bz tuh yg x jenguk sgt.tc pakcik puding!!

amna said...

yang last tu 'wajib'? haihk2!

MIMIE AIZA said...

nk nasi beriyani tuuuu

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin