Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, October 18, 2011

My Broken English...

Sebelum merepek...
Betul ke tajuk entry ni erk...?
Ahakz...
English den sangat teruk aaa...
Kalau salah...
Memang nak kasi korang gelak guling2 aaaa...
Al Kisahnya...
Hari tu ada minta TOLONG My Pren kat shift lagik satu...
So den sms je dari rumah...
Sebab den kojo malam...

Setelah den sms...
Den dapat balasan macam kat atas tu...


Ahakz...
Actualy den bukan bos dia...
Tapi den BALAS mesejnya seperti diatas...
Den main belasah jerkk...
Den bukan terer macam Cikgu DINAS kita tu...
Tak jugak pandai macam TEENAGER HOUSEMAID...
Err...
Betul ke bahsa den tu erk...???
Teruk tul ENGLISH den kan...kan...kan...
Belasah jerk...
Ahakz...

Sekali den dapat balasan macam kat atas ni laa...
Aiyaaaa...
Ada macam Pua Chu Kang kah...???


Ahakz...
Be Cool....Be Good....

30 comments:

bunga said...

hahaha...aduh..memang pua chu kang..haaa

maya amir said...

hahahah...don't play play yeah...kekekek

Aku Ibu Muda said...

memang selekeh english kamuu

haha

My Little Diary said...

ok lah tu jebat...
sekurang2nya ada basic ckp omputih...
hikhikhikkk

zati embong said...

hahaha,ni men bantai nih!

Papa Mifz said...

hantam la labu..haha

alexa yussida said...

hehehe...phua chu kang in the house :)

NzA said...

don't play..play..ok!!

MIMIE AIZA said...

byk tgok citer phu chu kang la ni

Miza Ramli said...

hahahahahhahahhhahahah
den golak je la yo en bijan

jeBateja said...

BUNGA - ha...ha...sowy lah...den tak pandai English...ahakz

jeBateja said...

MAYA - mana ada ai play2...ai serius ni....ahakz

jeBateja said...

IBU MUDA - ha...ha....saya budak baru belajar...

jeBateja said...

MLD - ha...ha....basic je lah...dari dulu sampai sekarang...ahakz

jeBateja said...

ZATI - salah erk....mcm ne yg betui erk....ahakz

jeBateja said...

PAPA - ahakz....hentam je laaa...err...LABU tak maka
n....ahakz

jeBateja said...

ALEXA - hik...hik...tlg ajau bahsa english geng...

jeBateja said...

NZA - i cannot play...play....aaaaaa

jeBateja said...

MIMIE - ha...ha...lama tak tgk dah....

jeBateja said...

MIZA - den mmg nak suruh ko golak...ahakz....guling2 le sekali....ahakz

ILA HonEyBuNNy said...

gosok2 mata dengan tudung....faham la jugak english neh...hahhaha

jeBateja said...

HONEY - elehhhhh...nak ngata kita lah tu.....nyampahhhh

mysara said...

haha...xpe..belasah je...:D

jeBateja said...

My SARA - ahakz...gelak hang yeee....itu mmg belasah lah tu...ahakz

アヌム ちゃん said...

aa takpe2..lama2 nnt ok la tuu..boleh improve lagi:)

jeBateja said...

PUAN JEPUN - waka...waka....den mmg kureng dlm english....ahakz

アヌム ちゃん said...

aa nak jawab psl prepaid tu kan..setahu saya la kan..macam prepaid maxis, kalau bawak ke sini dia mcm automatic je boleh roaming..tp mesti kena simkad 3g la.org dr mesia msg ke no mxs tu mmg murah la..rate mcm biasa..tapi kita nk msg ke mesia mahal..1 msg dlm rm2.50 cmtu..kol pun mahal gak la..i min dalam rm4.50 cmtu..so better just guna untuk receive msg jela..huhu..ok x..phm ke.heee..simkad lain xtau la..xpenah guna.

jeBateja said...

arigato gozaimas...atas info

アヌム ちゃん said...

tp kena simkad prepaid tau..bukan bwk yg line punya.tapi kalau bwk yang line punya x pasti la mcm mana..rate and line dia x sure cmne..refer la org maxis dlu nnt.huhuu

jeBateja said...

terima kasih puan jepun...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin