Kawan - Kawan jeBateja

Monday, October 17, 2011

Kassim Selamat 2011...

Pernah tenguk cerita Ibu Mertua ku...?
Ada babak P. Ramlee cucuk mata dengan GARPU kan...?
Sebab kecewa kena TIPU dengan SARIMAH kan...?

Kat kilang den pun ada...
Tak kecewa apa2 pun...
Cuma dia letih...
Keja banyak...
Orang baru tak de...
Last2 nya nak tertidur...
Nak selesaikan masalah...
Nak dikorekkan biji mata...
Pehhhh...

** Sila jangan tiru aksi ini, ia dilakuka oleh orang yang PRO sahaja.
AHAKZ

28 comments:

amna said...

oh no, nasib x guna garfu ke sudu :P hu3~

Aku Ibu Muda said...

korek bijik mata...letak kt sebelah...suruh mata tido, tapi tuan mata sambung kerja...ahaks!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

awat stress keja ka???

My Little Diary said...

huh!!! aksi yg amat merbahaya!
kalau den dah ngantuk..tido ajer...

ILA HonEyBuNNy said...

haha......nama dia pun kassim selamat x jebat...negh3....

aleen aiden said...

keh3.org sbelah xhalang?
die lagi suka gamaknye.

Aniz said...

uishhh!!! lek lu...mai pekena teh tarik sat..haha

Ati Masrif said...

tak bawa kopi o 1 flask ke?

kalau kita harus ada nescafe o :)

hanaahmad said...

kalau ngantuk, aku letak sos cili kat mata. mujarab. cubalah buat. :)

zati embong said...

ala,kalau xleh selesaikan msalah,jgn cabut mata,cabutlah otak O.o

NzA said...

dia buat senaman mata tu....hi....

Papa Mifz said...

cubo minum nescafe kaw3 5 bungkus insyallah masalah tuh hilang...

schaze zainn said...

haha teringat pulak kat katun happy tree frens tu..

kehkeh, bijik mata sekor binatang tu tercabut..adeh.. :D

Woofer Storm said...

orang pro ye bro??takut je biji mata tu tersembul keluar..heheee

slmt malam bro^^

jeBateja said...

AMNA - kalau den...den bg LIDI SATAY....ahakz....bisa sket

jeBateja said...

IBU MUDA - errr...cadangan di tolak...sila cuba lagik....ahakz

jeBateja said...

LADY AYU - agaknya lahh....kekurangan org...so keja kena lebih....ahakz

jeBateja said...

MLD - sama lah kita....tido tu satu NIKMAT...kan...kan

jeBateja said...

HONEY - ha...ha....tak...nama dia Mahathir...ahakz

jeBateja said...

ALEEN - den pun suka....ahakz....

jeBateja said...

ANIS - aikkk...leh plak ajak pi kena teh tarik....ahakz....hang belanja kay.....ahakz

jeBateja said...

ATI - emmm...tak bawak kot....kalau dah ngantuk...kopi musang pun dia ngantuk...ahakz

jeBateja said...

HANA - pehhh...terbaek tul cadangan hang.....maap...cadangan ditolak...ahakz

jeBateja said...

ZATI - alamak....ganeh gila cadangan.....lain2 ada...??

jeBateja said...

NZA - tak...dia buang tahi mata....ahakz

jeBateja said...

PAPA - errr...dan ia nya musti FREE...ahakz

jeBateja said...

SCHAZE - itu kartun MAHA ganas tu....

jeBateja said...

WOOFER - waka...waka....kalau terkeluar./...leh kita dermakan kat org lain./....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin