Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, October 19, 2011

HandPhone Pink...

Goli den...
Ada ke lelaki guna HP pink...
Macam pompuan...
Tapikan...
Den pernah terbaca dalam akhbar...
Bekas Duta Us di Malaysia berkata...
Dia tabik rakyat Malaysia...
Lelaki tak kisah pakai baju PINK...
Agaknya...
Kat US lelaki tak leh pakai PINK kot...
Ahakz...
Auwww ...ai tulen nyah....ahakz

** Bila tgk balik gambar den ambil ni...macam lelaki belah kanan tu sedang memujuk lelaki belah kiri plak...ahakz...sebenarnya kebetulan jer....mereka BUKAN homoseksual...lelaki biasa yang kurang sedikit HENSEM nya dari JEBATEJA....ahakz...

15 comments:

CintaZulaikha said...

ok apa pink, pink tak salah hokeyyy..kehkehkeh

Ati Masrif said...

bukan hp sendiri punya kah...
heee~

apa salahnya dah makwe dia bagi :)

Liza @ Adzriel AB said...

baju pink? tengok umur jugaklahh.. dan kaler kulit. itu yg hubby tak nak benor dgn myvi kaler pink tu. bagus apa..tak de le dia nak pinjam..ha..ha..

Aku Ibu Muda said...

suami sy tak kisah kalau kena pakai henpon pink canggih sy (sebab dia pujuk sy suruh beli henpon lain....)

My Little Diary said...

kekeke..apsalahnya pakai color pink.

p/s: memang nmpk mcm si lelaki tu sedang memujuk..hikhikhikkk

アヌム ちゃん said...

xsalah pn nak pakai..hheheee

btw pasal info hp jepun tak pakai simkad tu adalah salah sekali..pakai je simkad..huhuu..sy pakai sofbank..ada j simkad..company lain x pasti la mcm au or docomo..aa and mcm simkad tu..biasa dkt sini org pakai line..prepaid dia mcm mahal lagi la rate dia rasanya..tapi kalau dtg kejap2 tak pasti la..nk dtg berapa lama tu nnt...

zati embong said...

jat dpt bayangkan,org2 kat kilang jebat suka posing2 amek gmbar masa kerja.haha

gadisBunga said...

pink cantik laa!

Niena Pengembara Ilahi said...

kalo laki pakai pink apa salahnye..nampak cute pe

aleen aiden said...

kat us xbley pakai pink ke utk laki?hu3.

btw,henset alin pon pink juga!heee

NzA said...

pinkkan sweet....i like it.

padlie said...

ada la sorang orang besar polis yg minat kaler pink.. habis bilik dia kaler pink.. Bumbung rumah dia pun pink..

ezzu said...

knape lh org slalu kaitkn kalu warna pink jer warna lembut....mlulh kononnye nk pakai warna pink...

ILA HonEyBuNNy said...

sapa pakai hp pink tu jebat....hehe...

xpala...warna ja kan..jangan hati pink dah....ehheheh

amalhaj said...

jeBateja! aper bezer kaler "pink" dgan kaler "samor"?

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin