Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, July 5, 2012

Jualan Gudang Di Nilai 3...


Hah...
Dekat2 nak raya ni...
Ada jualan gudang aka kilang kat Nilai 3...
Tapi kilang ni bukan kat tempat membeli belah barangan pegantin tu yea...
Belakang sket...


Zoom sket...
Wife den suka beli cadar kat sini...
Harga kat luar RM200++...
Tapi kat sini dalam RM60++
Cuma siapkan duit je lah...
Rasanya bayaran TUNAI sahaja..


Hah tu dia...
Jebat dah PIN kan kawasan kilang tu di Google Map...
Nama kilang Sleep Focus...
Ahakz...

Selamat Berbelanja yea...

7 comments:

kakcik said...

Tak sempat nak pergi le... :(

Muhammad Syahmi said...

Ala... masanya singkat sangat...

Chik Att said...

kalau dapat free lagi bestt hahahahha

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

if dekat harus ai terjah jugak
sekali memborong x hingat donia ngeee

Dinas Aldi said...

Raya ni akak tak beli apa2 pun. Pakai yg lama saja sebab masih elok lagi. Err tahun lepas pun tak beli apa2 jugak, hakhak!

~~su manje~~~ said...

rasa nak gi ...tapi still masih belum pulih lagi keadaan
kesihatan ini...

Murni Alfathunnisa said...

murah tuuuu...
tapi...
jauh benor nak pi...:-(

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin