Kawan - Kawan jeBateja

Monday, July 16, 2012

The Puding Cendol Berkuah Gula Melaka...


Ini Puding Cendol...
Selalunya jebat buat Puding Cendol berlapis dengan puding gula melaka...
Now...
Puding Cendol semata...
Tapi...
Di sertakan kuah dari GULA MELAKA...


Belahan Puding Cendol...


Belahan yang disertakan Kuah Gula Melaka...
Ahakz...
Sodap ooo...

Kalau nak try resepi klik link ini...: 

14 comments:

kakcik said...

Jebat taknak pergi ujibakat masterchef ke? :)

jeBateja said...

KakCik - belum sampai tahap ke situ....ahakz

CintaZulaikha said...

nampak sgt2 menyelerakan

jeBateja said...

kalau buat sendiri...lagi meyelerakan...ahakz

amna said...

yg putih tu santan atau campuran susu?

maya amir said...

jebattttt..anto laa jb sikit:)

jeBateja said...

AMNA - SANTAN KOTAK jenama KARA semata2

MAYA - SMS alamat plz...ahakz...ahakz

Aku Ibu Muda said...

ni yg benci masuk blog jebat!

NzA said...

ni boleh join masterchef la.....

Dinas Aldi said...

Wehhhhh hang ni tak baekkk la buat camni!!! Teringin nak rasa puding cendoi tuhhh!!!

jeBateja said...

Aku Ibu Muda - alaa..sampai hati benci kat kita.....soyat hati mak nak....

NZA - lom layak laei....ahakz

KAK DINAS - maaf kak...kita mmg sengaja...ahakz

Murni Alfathunnisa said...

ni buat menu bukak puasa..sodap ni..mengancam sangat!

jeBateja said...

MURNI - pas tu bg kat jiran2....sampai raya jiran dok puji.....ahakz

alinac lover said...

terbaikkk!

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin