Kawan - Kawan jeBateja

Monday, November 8, 2010

Apabila KEDAH Banjir...

Adik aku praktikal kejururawatan di Hospital Sultanah Bahiyah di Alor Setar, Kedah.
Di sebabkan BANJIR...praktikalnya dibatalkan.
Semua student dipanggil balik ke Kolej yang bertempat di NILAI 1.
Awal2 lagik dia dah suruh aku jemput kat KOLEJ.
Dia maw pulang ke kampung so rasanya aku kena hantau ke komuter.
Kolej bg cuti praktikal 2 minggu....21hb NOV nanti...depa kerna berada disana semula...ahakz.

( Gambar atas : kolej murni di nilai 1, berhadapan dgn Dataran Nilai )

Apa adik aku bawak balik dari KEDAH...?
Hanya 2 bijik JAMBU tanpa bijik...itu pun beli kat HENTIAN rehat yang berada di PERAK.
Huh...kodukut.....ahakz...

18 comments:

Amirah Adnan said...

ok pe dpt gak jambu..haha..nurse byk keje..xdek mase nak merendek cari hadiah..kih3..:p

HonEyBuNNy said...

hahhahha..jambu ja...alor star tmpt cek tu...heheh

byna said...

ske mkn jambu..;)

siti murni said...

Jambu pun kira ok ler tu...hehe.. i suka woo jambu tu...

Yuni Aisyah said...

sedap jambu tu bila dicicah dgn asam...pergh mantop!!haha

wahida said...

bersyukur lah kita ngan apa yg ada...muahahahaha!!!

She is f.A.z.A said...

haha dua bijik ajo??
tu pon nasib baik beli kan drpd x der konsep nyer .. :P

jeBateja said...

AMIRAH - iyer lah....ahakzz...baru praktikal dah bz erk....kalau jadi nurse...lagik sibuk arrr...

jeBateja said...

HONEY - iyer arrr...kalau ada tudung..ok gak...hang org alor setar?...taw dah...waka...waka...

jeBateja said...

BYNA - kita suke gak...terutama yg FREE...ahakz

jeBateja said...

SITI MURNI - eh...eh...sama lah kita...kita pun suka gak....ahakz...2 biji tak cukup arrrr

jeBateja said...

YUNI - iyer arrrr...hang hantu asam plak ke...ahakz....hantu jeruk sape plak..?

jeBateja said...

WAHIDA - Alhamdulillah....bersyukur dah....ahakz. baik ada dari tak de...ahakz

jeBateja said...

FAZA - yupp....dari tak de baik ada...dari bayar...baik FREE...ahakz

Pencacai Alim said...

aku suke banjir dow...

jeBateja said...

Uikk...ALIM...baik2..nanti org KEDAh PERLIS marah...ahakz

Amirah Adnan said...

iye la..nak jadi nurse kena bsedia utk busy dan mmbusykan diri..hehe..:P

jeBateja said...

AMIRAH - bukan ke nurse perlu cantik gak ke....ahakz....senang hati pesakit tgk...cepat sket baik...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin