Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, November 6, 2010

Di Pagi Raya...

Suasana di pagi Deepavali semalam ( jumaat )...
sunyi jer kilang...tak de sape OT...
Kalau Ot...tripple...ooooo

Yang ader kat kilang pun kerja malam...
depa pulang pagi...sama lah dgn aku...
sunyi jerk...ramai dah pulang awal...sembahyang raya kot...

Keboringan lah ni...tu yang main Hp jer....
Sorang leader yang terpaksa pulang lewat sebab menanti anak buahnya abis kerja...
Dia mungkin bersms untuk ucap selamat meyambut deepavali...
errr...agaknya....

10 comments:

HonEyBuNNy said...

wahhh..raya indu pn kilang pn raya kah.....egt raya sywal td...baru nak beli tudung baru...heheh...kna beli sari la wat tudung..ihihi

amalhaj said...

ciannn mike oghang len coti mike kene keje.... sabor2 aje ler weh...

misz benida said...

ingtkan dipagi raya ape..eeeiiish ko nih..sian2..yg pnting raya kite dpt cuti..

jeBateja said...

HONEY - sari leh buat tudung ke...? kita tak taw ar....

jeBateja said...

AMALHAJ - teman cuti juga benonya...dah temaan keja di malam khamis...baliknya jumaat...di pagi raya...begitu lah kisahnya...

jeBateja said...

BENIDA - ya bu...yang penting cutinya...boleh libur2 bu...ahakz

azzey said...

jeBateja: pagi raya yg x ceria ek?hi3.....

Fatin said...

sari buat baju kurung lawa..kain sari silk tuh :D tapi kena dry cleaning nnt ;)

jeBateja said...

AZZEY - mana nak ceria...baru pulang kerja...letih...ngantuk.oooo

jeBateja said...

FATIN - maw suruh den pakai sari ke...? aiyokkkkk....nyah tak rela tawwwwwwwww....auwwwwwwwwwwww

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin