Kawan - Kawan jeBateja

Monday, July 5, 2010

Patah Tumbuh Hilang Berganti...

Kalau baca post aku bertajuk MASALAH. Perihal Handphone ku yang RANAP...kini telah pun kembali dengan muka dan skrin baru. Aku suka HP ni cos ambil gambo untuk BLOG cantik dan TERANG...kalau HP lain may be ada yg lebih baik...cuma takut plak tak leh LASAK. Lasak2 pun jangan le korang test hentam kat PAGAR rumah...mcm si jebateja buat tu....( model : Sony C510 ). Kamera 3.2 Mp Cybershot. Harga Rm450 ke RM470 dengan 2Gb memori card. kalau nak beli jangan jadi macam kawan aku...spec semua sama dengan aku tapi harganya..Rm570...sulah kena tipu ooooo....ahakz

4 comments:

misz benida said...

mmg berbaloi.

HonEyBuNNy said...

Pinjam hp jap..ehheh...like sony jugak..tgkp gmbr ok la....kena jaga baik2..tutup dgn tudung..ehheh

jeBateja said...

Misz...errr....berbaloi baloi...kalau hilang...adoiiiiiiiiiiii

jeBateja said...

Honey....sama lah kita erkkk...minat sony...tapi kita tak minat tudung cuma minat kat org bertudung...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin