Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, January 29, 2011

Bahaya Betul...

Ini ALCOHOL bukan yang memabukkan tu yea...
Ini ALCOHOL digunakan dalam industri perkilangan...
Kalau minum...mabuk tidak...
Masuk kubur tu leh dipertimbang...
Biasanya digunakan untuk mencuci intrument inspection...
TAPI...

Memasukkan ALCOHOL ni dalam botol mineral water memang buat aku marah...
Walaupun ada label...
Tapi aku rasa still tak selamat...
Bahaya...
Den dah tukaukan dalam bekas lain...
Tak sanggup tenguk jer risiko ni...

10 comments:

Sha said...

salam:)
satu langkah yg bijak dan pegawai yg prihatin....

klu tak mahu KO staff En. Jebat.

amalhaj said...

teman kater mike nih memang bos yang hebat. tapi naper pulak jadi "Budak Jahat yg Tak Hensem"?

zati embong said...

haha,agkny botol 2 je ada time tuh,tu yg men tuang jer.hihi

niesz said...

bhya nyer, kalau terminum mcmane..tukar2..hehe..

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

jeBateja said...

SHA - heh..heh...susah nak jadi baik ni...ahakz....sokmo disalah sangka...ahakz

jeBateja said...

AMAL - bukan nya apa...teman ni nak merendahkan diri jerk...sebab teman tinggi bebenor orangnya...ahakz

jeBateja said...

Zati = agaknya itu le....tapi risikonya...beso ooooo

jeBateja said...

NIESZ = kalau terminum leh makan free lagik....doa tahlil....

Yuni Aisyah said...

bahaya2...nape gune botol air mineral..tertukar botol bahaya btol..

jeBateja said...

tu le...depa ni mmg tak fikir panjang tul....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin