Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, January 1, 2011

Mee Goreng Berkasih Sayang...

Mee Goreng Berkasih Sayang hasil kerja tangan keras si jebat untuk sarapan hari ni...
Permintaan wife yang memang susah nak di tolak...
Apa lagik permintaan ni telah di rekwes sejak 2 hari yang lepas...di tika kita semua dalam tahun 2010 lagik...maknanya dari tahun lepas wife dah mintak di buatkan mee goreng...ahakz...

** sape tak sayang bini oiiiiiii.....ahakz.n ahakz lagik....

16 comments:

~@m!_L!y@~ said...

nampak sedap...

wahida said...

untung dpt asben baik cam ni, heheh..

My Little Diary said...

salam,
mee yg nmpk sedap.
ko mmg pandai bodek bini... kalau ko tak buat mee, nanti bini ko merajuk pulak... huhu

jeBateja said...

LIYA - nampak je dah sedap....kalau makan...hingga menjilat lutut taw...ahakz

jeBateja said...

WAHIDA - baikkkkk....baik ada makna tu....waka....waka...

jeBateja said...

MLD - ciri2 suami mithali..salah satunya...musti pandai bodek bini maaa...waka...waka...

nza said...

brtuah si wife dpt husband yg rajin masak...yum.yum.yum...

p/s: UTHM tu Universiti Tun Hussin Onn Msia..trletak kt BPahat Johor....

Pencacai Alim said...

masak dgn kasih syg ni sedap slalunya rasanya..

siti murni said...

ya Allah ya tuhanku...aku berharap dapat la asben macam si jebat ni...rajin benor masak untuk cik isteri dia...aminn....
hehehe...
aci kot..?

jeBateja said...

NZA - mana ada untung sangat...ahakz...cuma untung bangat jerk...

jeBateja said...

ALIM - sodap lah LIM....errr...wife aku kata sodap...aku tak taw laaa

jeBateja said...

MURNI - apa yg aci...? ahakz....moga2 hang akan jumpa lah....den pun bukan terus suka masak....dulu2 tak suka...

nurulramizah said...

nanti hang balik melaka hello den yo, pastu hang dtg workshop, hang ajar future husband den masak yo....

jeBateja said...

MIZAH - agak2 lah mizah oiii...tak kan plak den nak ajau bakal husband hang.....kang kena pomen den kang....ahakz

chiLleD...!! said...

wah..trbukti dh mmg syg bini...hehe..bolh temph tk mee tu?ahakz

azzey said...

jeBateja: klu kawan2 blogger request, blh buat ke? hi3...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin