Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, January 13, 2011

Zaman Dulu Kala...

Mula - mula masuk tadika pada usia 5 tahun...
Pada tahun 1979...
Di Tadika Kem Wardieburn, Setapak, KL

Tahun ke 2 di tadika yang sama...
Tahap Otai dah ni...

Lawatan ke rumah panjang semasa berada di Kem Batu Riam, Miri, Sarawak...
Sekolah Keb, Kem Batu Riam...
1986 di Sekolah Kebangsaan Kem Desa Pahlawan, Kota Bharu, Kelantan...

1987 - Di Sekolah Menengah Sri Pengkalan...

Sesekali layan gambo2 lama...
Teringat zaman kecik2 ke besau panjang ni...
Emm...terasa mcm remaja lagik plak...
Ahakz

22 comments:

Sha said...

salam:)

kenangan yg sukar dilupakan!!!
rasanya nak blk ke zmn kanak2.
zmn remaja... nie best!!
zmn dewi remaja ... lagi best!!!
zmn yg kat bwh2 tak nak lg... hahahah

My Little Diary said...

salam,

jiwa remaja takper, jgn perangai remaja, terkezut anak bini nanti wei...

p/s: dah bole bajet umo hang... lebih kurang aku jer ni... kekeke

nur aisya humaira said...

1986, da darjh 6..thn ni sye bru je lahir,jdi baby lgi..:)

jeBateja said...

KAK SHA - zaman kanak2 best lah kak sha...tak mikir apa2...relax jerk

nza said...

nostalgia tu.....

jeBateja said...

MLD - jiwa je remaja....ahakz

memang aku suruh ambil taw umoq aku tu...mana taw..aku nak buat contest ke...ahakz

jeBateja said...

NUR - hang baru lahir...? kita org dah cari pak we mak we dah...ahakz

jeBateja said...

NZA - yup...sukar di lupakan...

wahida said...

mesti masa zaman sekolah menengah ko bajet hensem kan? kahkah..

niesz said...

hehe..comey plak rase bile tgk gmbr dulu2 ni..mesti berdiri tegak je..kalau tgk pic skrg,hahaha..diri da xreti nk diam..ekeke..

HonEyBuNNy said...

wah2...kenagan lama kembali..hehehe

khairunnisa ♥ said...

alamak =.=" teringat zaman kecik kecik dulu ^__^ tentang ponstan aka mefenamic acid, insyallah buat nanti ;)

chiLleD...!! said...

mana stu jebat?he

jeBateja said...

WAHIDA - apa plak hensem...maskulin laaa

jeBateja said...

NIESZ - mmg pun....dolu2 mana reti bergaya maaaa

jeBateja said...

HONEY - kenangan manis ni...ahakz...

jeBateja said...

NISA - tq nisa....pasal ponstan tu...ahakz

jeBateja said...

CHILED - teka le...mana satu...ahakz

shah1505 said...

aku pun di sekolah yg sama, thn 84 di sk kem riam batu darjah 1, lepas tu di sk kem desa pahlawan darjah 2..... mesti bapak ko kenal bapak aku kan?

Saniy Syafiqah said...

Salam...sy juga skolah d srk riam bati dua dr darjah 1 smpi 6..sape je yg prnh skolh d sini dr tahun 1982-1988 boleh lh wsapp sy d 0176114981 sbb sy ada buat group srk riam batu 2...

Saniy Syafiqah said...

Terima kasih sbb sudi wsapp sy n ayah pon mcm igt2 dgn pic yg d beri...insyaallah..group wasapp x ramai sbb hya yg tahun yg sm shj..klu ade yg buat group wsapp srk riam bebas utk semua usia bgs gak tu..sbb sy x larat nk wat group sbb sedia ada pon dh 6 group sy sbgi admind..n group srl roan yg sedia ada km brsembang dgn mggunakan bahasa swak..

Redzuan Abdullah said...

Kot2 ada 6merak tahun 1985..skdp..banyak kawan budak iban je 6 merak

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin