Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, January 11, 2011

Keropok From Kelantan...

Makanan dari Kelantan lagik...
Dah anak buah ramai dari sana...
Hari tu...DODOL...
now keropok yg macam kat atas tu...
Sedap....sebab...FREE...Ahakz...

Ini Tuan yang bawak kepok tu...
Nama dia pun ada Tuan di depan...
Dia ni le yang KOMA pasal denggi dulu...
Ingat dia lagik...?
Dia ni dah Ok...

( Post Lalu : Dia Kritikal )

12 comments:

kakcik said...

Alhamdulillah - dia dah pulih sepenuhnya dan boleh belanja bos dia tu... :)

niesz said...

kopok kegemaran niesz tu..huhu..np da abis.. :(

HonEyBuNNy said...

suka kopok neh..Tuan tlg belikan tudg kt klntn..hehehhe

byna said...

lokasi byna d kltn skg.. hukhuk...;) bes k0pok..

She is f.A.z.A said...

sgt suker kerpok ganu.. kelantan pon suker.. :)

p.s: pas sini sket :P

jeBateja said...

KAKCIK - alhamdulillah....dah baik lah dia nya...sib baik tak lupa bos dia ni...ahakz

jeBateja said...

NIESZ - sowy...dah habis....sila ke kaunter lain...waka...waka..

jeBateja said...

HONEY - boleh2...komisen akan dikenakan...ahakz

jeBateja said...

BYNA - hang kat KLTN...bukan hang kat nILAI ke..???

jeBateja said...

FAZA - den 2 2 kepok suka....kalau free...lagik suka

alexa yussida said...

hehe..kopok yg slalu saya beli bila balik kelantan^^ sedap.pedas.manis. tp prefer yg original kopok ikan biasa tu cmpare yg sira pedas ni..:)

jeBateja said...

Uikkk...kalau balik..kita kirim erk....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin