Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, January 29, 2011

Citer Tv Dulu2 - The Incredible Hulk...

Ini cerita masa kecik2 dulu memang top...
Sebabkan TOP, citer HULK ni telah di MUVEE kan pada tahun 2008...
Tapi Hulk versi baru tak de lah best sangat...
Banyak sangat guna teknik komputer...
Yang dulu2 jugak best...
Hulk dulu..kalau jadi HULK jer...conpem baju seluar koyak...
Aku rasa dia sure beli baju BANDEL jerk...
Ahakz...jimat beb....


12 comments:

zati embong said...

dia recycle baju.tiap kali scene jd hulk,mesti awal2 da pkai bju koyak.haha..

NzA said...

nostalgia tu..mmg minat sgt ceritu hulk masa kecik2 dulu....

jeBateja said...

den raso mcm tu laaaa....mana sanggup asyik beli baju...pas tu koyak kan....

jeBateja said...

NZA - hah...sama lah kita....minat sgt jugak...ahakz

Fida Faizal said...

kalau du;u, fida suka kan power rangers yang warna hitam, kuning dan pink ;0

NISA KHAIRI said...

masa kecik2 dulu saya takut tengok hulk..sbb dia warna hijau..tu yg takut tu..hihi...

-tengok siti sifir tak takutla..hehe

niesz said...

takut tgk cite ni..bdn due bsr giler..warna ijau lak tu...haha..

gadisBunga said...

haha. ini mmg citer feveret zaman2 dulu. sekali dgn bionic women n mission impossible.

err..bionic woman tak di muvi kan ke ek?

jeBateja said...

FIDA - uikkk...itu penuh dgn keganasan tu...ahakz

jeBateja said...

NISA - ishhh...hang ni...jgn kan hang...adik den pun takut....hijo semacam...ahakz

jeBateja said...

NIESZ - itu yg lawa tu....hijo semata...ahakz

jeBateja said...

G.BUNGA = sure hang ni rg lama gak kan...kan...kan....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin