Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, January 9, 2011

Kereta Manager...

Kat kilang ada parking khas untuk manager...
Manager ni plak ada kereta syarikat bagi...
So depa dapat kereta FREE...
DAN...

Ada plak kereta baru untuk Manager...
Keta oren tu...
Laju tu oii...
Kebal plak tu...
Ahakz...

9 comments:

HonEyBuNNy said...

untg jadi manger noh..nak jadi manger tdung la..hehhe

Cik Aien said...

haha! baik punyee ketee..

* jebateja ade word notification la di comment anda :)

misz benida said...

hahaha..
kete tu mmg trsgt2 laju..
manager dh la gji bsar,kasik kete pre lak tuh.!

oit..kilang ko keje duk area mna eh?kang kasik emel ye..nk mntk praktikal tempat ko..

jeBateja said...

HONEY - ahakz....hang ni...dari jadi manager tudung...baik hang jadi tokeh tudung....lagik besau parking nya...

jeBateja said...

Cik Ain - mmg baik keta ni....leh naik sorang2 jerk...

ada erk...nanti kita tgk mcm ne nak setting nya...

jeBateja said...

BENIDA - waka...waka...itu bestnya jadi manager....semua free...minyak pun free....

my email : jebateja@yahoo.com.my or jebateja@gmail.com

azzey said...

jeBateja:kete oren tu sng utk manager yg nak pegi meeting bila dh lambat...hi3....

jeBateja said...

Azzey - ahakz....kalau poei meeting guna keto tu....mawnya esuk baru sampai....ahakz

amna said...

potlift :) hehehe cool

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin