Kawan - Kawan jeBateja

Friday, January 18, 2013

Akhir Nya....MC...


Ini MC semalam...17/ 1 / 2013...


Ini MC hari ni...18 / 1 / 2013...
Terpaksa gi klinik lain pagi tadi...
Klinik yg bukak 24jam...
Badan panas lain macam...
Sendi2 semua sakit...
Macam nak kena denggi plak...


Malam tadi cuba alih perhatian...
Buat puding...
Memang bagus...
Rasa sihat jerk masa buat puding malam tadi...


Tapi bila aje puding siap...
Hah ambil ko...
Macam dabel-dabel plak demam nya...
Pehhh....
Tak leh jadi ni...
Kena rehat sungguh2...


31 comments:

suri solehah said...

gigih jugak jebat ni ye,,dalam duk demam sempat berpuding segala...moga cepat baik

:: Mrs.Eady :: said...

rehat la en.jebattt :)

ieda said...

dpt mc utk rehat ... bukan utk penatkan badan ! ;)

jeBateja said...

SURI - tak gigih mana pun...nak alih kan perhatian otak jerk...supaya idak pikir sgt akan demam.,.,.

jeBateja said...

MRS. EDY - nampak gaya mmg nak kena rehat,,,ahakz

jeBateja said...

IEDA - ahakz....ahakz..iyer lah..iyer lah...kita rehat lah ni...adehhhh

Warna Warni Kehidupan said...

wah meriahnya puding... menyelerakan..

Miss Zu said...

sempat lagi wat puding..semoga cepat sembuh k

Murni Alfathunnisa said...

biasa la tu jebat...badan kita ni pun perlukan rest jugak..asyik keja ja..meragam la dia..cepat sembuh naa

Chik Att said...

demam ... boleh buat puding ... hebattt

izfanora said...

walaupun demam, puding tue awesome !!!

NzA said...

bykkn rehat ye jebat..rajin2 mkn ubat ye...demam sy pn melarat2 jugak nie....huhuhu....puding tu jgn fikir dulu...apapun uding tu nmpk sgt2 sedap........

alien said...

aku demam2 pun sempat terjah bangi tadi bro, jumpe org.. haha
senang2 tinggal la no kat inbox aku ke.. bole konteks kot2 aku turun sana lagi

Daddy Ziyyad said...

ekau jumpo doktor pakistan ko kek an nur? hahahaha...

Papa Mifz said...

semoga copek sembuh bro...:)

Dinas Aldi said...

Haa tu la, akak dah kata dah. Makan ubat & rehat betoi2 ah.

jeBateja said...

WWK - sila lah ambil jika berkenan...ahakz

jeBateja said...

MISS ZU - teri,a kasih yea...dah minat...demam pun belasah...ahakz

jeBateja said...

MURNI - agaknya ubat nya jeruk caampoq penang kot....ahakz

jeBateja said...

CHIK ATT - ha...ha...terapi minda tu....ahakz

jeBateja said...

IZFANORA - Terima kasih.....

jeBateja said...

CIKGU NZA - wahhh...demam jugak erk....aduhai....sama lah kita cikgu...lepas ni sy akan rehat sepenuh nya

jeBateja said...

ALIEN - terer nya ko....leh plak demam2 berjalan....ko gi mana..??

jeBateja said...

DADDY - iyer agaknya...deb ckp dia tak paham plak...nyampah....

jeBateja said...

PAPA - terima kasih bro...

jeBateja said...

KAK DINAS - ahakz...ubatnya....jeruk campoq....ahakz

Cinta Misteri said...

hahaaha mcm teraphy plak buat puding ni yeaa.. smpt mkn tk tue?

jeBateja said...

CINTA MESTERI - sempat makan...dan sempat hancur...ahakz

Amanda Suria said...

welcome to the club..sama la ngan i...masih MC

jeBateja said...

hik...hik....tapi kita sakit lain2....ahakz

Muhammad Syahmi said...

Demam tu jadi double-triple sebab ganti time masak yang sihat sekejap tu kot...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin