Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, January 17, 2013

Domam Plak....



2012...
Den tak de MC...
Dapat MC dari klinik pun...
Den tak submit kat kilang pun...
Bukan sebab den ni rajin pun...
Tapi masa tu den tengah siapkan satu project...
Maka den abaikan MC...
Itu tanggungjawap...

Tapi semalam den mula rasa panas...
Doktor kata demam...
Bahu kiri bengkak hingga susah nak angkat tangan...
Kepala otak den duk fikir...

Adakah segala DEMAM yang tak jadi 2012...
Akan datang sekali gus 2013 ni...
Parah lah den...
Den tak maw mc...


Btw...
Kalau terpaksa MC...
Terpaksa lah den MC...

Hati jahat den berbisik...
2012 tanpa MC...
Apa yg ko dapat dengan kenaikan tahun 2013...
Tak de pun naik pangkat...
Tak de pun naik gaji yg gah2...
Erkkk....




24 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aiks?sempat pikir tuh! :)

suri solehah said...

syafakallah..moga jebat cepat baik....

izfanora said...

huhu.. badan perlu rehat utk teruskan kerja dengan jaya.. :)

Hazmin said...

Akupun tengah demam sekarang ni...

Syazana Zainn said...

get well sonn!

jgn stresssssss! lalalala

mama maman aka yana said...

wah.. setahun tanpa mc.. salute la wei.. kita rasanya cam setiap bulan mc. ahaks.. bagus nih.. teruskan usaha lama2 bos nmpk arr.. kalu didunia tak dpt insyaallah kat akhirat dpt.. sebab keja pun ibadah kann.. :)

alien said...

bapak aku keje tnb dulu, sbb xpenah mc dia dapat anugerah pekerja cemerlang.. hehehe..
xlama lg dapat la tu jebat weh

Daddy Ziyyad said...

takpo Jebat..manusia tak hargai..Tuhan pasti hargai keikhlasan hati ekau bokojo tahun 2012 tu...den doakan ekau copat sombuh yo..

Chik Att said...

Hahahah ...kena kasi bitamin kat otak sekali hahahhah

Dinas Aldi said...

Hang jangan, Jebat. Walau ada projek camana sekalipun hang jangan abaikan kesihatan tu. Kalau sakit teruk nanti sapa yg susah, camana nak cari makan, camana nak buat puding. Baik hang jaga dari awai ni haa, dik oi. Semoga cepat sembuh na.

Papa Mifz said...

berbeza dgn separuh budak2 skrg...sakit kepala pun nak MC...pemalas sebenarnya...

MystoryPic said...

KPI mesti baik punya sbb 2012 bersih dari MC...

Rajin nya ko kerja Jebat

jeBateja said...

EADY - minat derrr......ahakz

jeBateja said...

SURI - terima kasih....ahakz

jeBateja said...

IZFANORA - now...tgh rehatkan badan...4 hari...ahakz

jeBateja said...

HAZMIN - ko mc tak....ahakz

jeBateja said...

SYAZANA - mana ada stress...demam jerk...ahakz

jeBateja said...

MAMA - IsyaALLAH....ahakz

jeBateja said...

ALIEN -wahhh...kat tempat aku sekali jerk buat...pas tu tak de....ahakz

jeBateja said...

DADDY - Tq daddy....auwww...terharu ai....ahakz

jeBateja said...

CHITT ATT - ha...ha...mmg lah..otak pun dah mereng ni....ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS - iyer aaa...terima kasih atas nasihat...uhukz..terharu lagik...

jeBateja said...

PAPA - den dulu mcm tu gak....tapi now suka lawan balik...ahakz

jeBateja said...

MY STORY - KPI baik pun tatak guna kalau tak pandang....

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin