Kawan - Kawan jeBateja

Monday, January 14, 2013

Saya Suka Kerja Saya...


Den suka keja den yang satu ni...
Buat program inspection untuk part or model2 baru khasnya...
Seronok dan menkhayalkan...
Penuh dengan kira2...
Membuat program dengan komputer dan peralatan berharga ratusan ribu RM...
Dan program plak berjalan lancar...
Pehhh....
Nikmat sungguh....


Ada kala...
Datang jugak pening nya...
Dalam gambo tu...
Jebat tgh pening kepala nak selesaikan masalah lah tu....
Kalau kena mcm ni...
Tu yang berhari2 tak update blog...
Pening...

Pening tapi Seronok...

Anda suka keja anda...?

22 comments:

Syazana Zainn said...

SUKA SANGAT!

sebab boleh online. wakakak

:: Mrs.Eady :: said...

suka!

MystoryPic said...

saya suka kerja saya yang dulu... walaupun banyak sangat kerja dan ada date line tapi saya sangat suka.... tapi lepas tukar tempat baru setahun yang lepas.... saya seperti lost, tak tahu nak buat apa

mama maman aka yana said...

suka.. suka sgt ngan keja sy.. cuma sy lg suka dok umah tanpa buat apa2.. tp kwn sy marah bila sy ckp gitu sebab baik jadi arwah jew kalu nak tidur bangun tp taknak buat keja.. hihihi

izfanora said...

macam best kerja jebat.. huhuh.. klu seronok dgn kerja, br semangat nk bekerja kan.. :)

Murni Alfathunnisa said...

tiap2 org ada kepakaran yg berlainan kan...hg seronok dan pakar dengan keja hg..org lain pun sama jugak..seronok dan pakar dgn bidang keja masing2...
all the best jebat..

Warna Warni Kehidupan said...

kalau buat kerja yang kita suka memang sangat menyenangkan kan..

chiLleD...!! said...

ska kerja sy yng dulu...he

Amanda Suria said...

suka sgt sebab xde la susah mana cuma bab amik minutes mesyuarat tu x suka...

Dinas Aldi said...

Yep, akak pun suka keja akak. Boleh gelak2, boleh marah2, boleh berkuntau, boleh pening2 jugak. Semua ada, kehkeh.

jeBateja said...

SYAZANA - sape hang maksudkan ni...hang ke..? untung le hang....hang keja apa..?

jeBateja said...

EADY - hang keja apa...?

jeBateja said...

MY STORY - man-man...jgn ada rasa lost...nanti tak rasa nikmatnya....

jeBateja said...

MAMA - wife den duduk ghumah....keja jugak..masak...kemas rumah...mcm2 lagik...

jeBateja said...

IZFANORA - tak best mana....tapi best lah pada jebat...ahakz

jeBateja said...

MURNI - dengan kepakaran masing2 lah kita melengkapi dalam sebuah masyarakat...kan..?

jeBateja said...

WARNA WARNI - yup...kalau tak suka n kena paksa...tak de nikmat...

jeBateja said...

CHILED - apa keja hang yg dulu...den tak taw ni...

jeBateja said...

ARMADA - kat situ lah skill hang...ambil minit meeting...ahakz

jeBateja said...

DINAS - ha ah...hari2 keja akak ambil pengalaman baru...

Daddy Ziyyad said...

Hensem encik Jebat ni..kalau den nampak kat Nilai, den tegur jgn tak jawab pulak tau...bahahahha

jeBateja said...

Uikk....den mano ada hensem.....KACAK jerk....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin