Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, January 20, 2013

KRISS...


Ini Motorsikal Modenas KRISS...
Made In Malaysia...

Bawah ni KRISS jugak...
Tapi bukan Motosikal...

Dan juga bukan Buatan Malaysia...






Ianya buatan Switzerland...
Antara peneraju senjata ringan...
Uniknya...
Picunya berada di atas pada laras...
Kelebihannya...
Mengurangkan sentapan ketika tembakan di lepaskan...

Cantik kan Kriss ni...

Nak beli satu....?
Di Malaysia...
Tak boleh erk...
Kena ada lesen....
Ahakz

Nota siku : gambar Motorsikal Modenas diambil dari SINI.
Nota Lutut : gambar senjata KRiss di ambil dari, SINI...SINI...SINI...SINI dan SINI

18 comments:

Kakcik Nur said...

Pelik rupanya Kriss yang di bawah tu...

♥ cik_farah ♥ said...

ape kaitannye ye? hihih

Amanda Suria said...

kalau boleh nak gak beli sejibik...untuk keselamatan...

jeBateja said...

KAKCIK - ahakz...ahakz....buat membunuh org kak cik...ahakz

jeBateja said...

CIK FARAH - 2 2 leh membunuh kalau tak kena gaya nya....

jeBateja said...

AMANDA - tak leh...tak leh.....salah di sisi undang2...

Muhammad Syahmi said...

Kriss yang bawah tu ada jual kat Malaysia tak...?

Lagi satu tak masuk: KERIS. Hehehe...

jeBateja said...

USTAD SYAMI - ha...ha....buleh nak pakai tanpa lesen...minima 10 tahun penjara jerk....ahakz

Tak terfikir nak masuk KERIS sebab ejaan nya lain...bunyi jer sama...ahakz

Woofer Storm said...

Bro.nak keris,tak nak kriss.hehee

maaf,sy jarang bw..kekangan masa n dah jarang buat blog personal.maybe nak buat blog personal baru,tu pun kalau mampu nak buat buat masa ni.hehee

ieda immi said...

nak membunuh sape nie ??
nampak sgt2 berminat ekeke

jeBateja said...

WOOFER - Keris tarak....Kriss pun tarak...apa pun tarak...Wave ajer ada.....ahakz...

Tara hal lah kalau hang bz pun....no the hal....ahakz

jeBateja said...

IEDA - errr...kalau dpt...nak membunuh BABI kat kampung....ahakz....ahakz

Warna Warni Kehidupan said...

sila jangan beli KRISS yang di bawah itu.. merbahaya untuk kesihatan dan keselamatan..hep

Cinta Misteri said...

hahaha.....pic lutut tu skali pandang mcm stapler muatan berat.

agknya askar amer!k@ serang palest!n guna senapang ni tk?

jeBateja said...

WWK - waka...waka...mmg tak di galakkan membeli nya....ahakz

jeBateja said...

C. MeSTERI - ha ah lah...baru perasan.....ahakz...

Rasanya senjata ni tak digunakan oleh amerika....depa suka lagik M4 dan M16...

ibuintan said...

umangaaii... ko nak nembak sapo jobat, kok kono sangkut dondan ko tolehe

jeBateja said...

Umangaaiiii...pokat bona loaghat eaaa.......

Den nak nembak ba alif ba ya lah....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin