Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, January 1, 2013

Kita Tak Sambut Tahun Baru...



Kita tak sambut tahun baru 2013...
Kita keja...
Ahakz...
Tak rasa ralat pun...
May be masa Maal Hijrah pun keja...
So jika tahun masihi keja...
Apa lah sgt...



Puding triffle...
Buat masa kenduri anak buah cukur jambul...
Agak comot...
Sebab decide nak buat last minit...
12am start buat...
4am baru siap...
Termasuk terlelap2 depan pc....
Ahakz

7 comments:

NzA said...

Selamat thn baru...tiada apa2 beza thn baru ke thn lepas,.....yg berbeza cuma umo akn makin meningkat.....

Muhammad Syahmi said...

rupa puding comot takpe, asalkan rasanya sedap. ^_^

Dinas Aldi said...

Selamat tahun baru Jebat. Akak dok tunggu bila puding triffle tu nak sampai Penang :D

Murni Alfathunnisa said...

selamat tahun baru 2013 jebat n family.

kite pun tak sambut..malas nak jem segala..baik dok umah rileks tgk tv..buat assignment..ada gak pekdahnya.

mama maman aka yana said...

kita tak smbut pun.. kikiki tp kita tak keja.. saja2 relax2 kat umah

diana said...

rupa je comot..rasa sedap..kan??kita pun tak sambut tahun baru...baik tidur ..heheeh

Deq's Qienz said...

hapi new year..kite pon xder sambut²nya..smbut kt tmpt tido saja..hahaha

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin