Kawan - Kawan jeBateja

Wednesday, January 23, 2013

Jom Pi Kerja...


Setelah 5 hari tidak bekerja...
Termasuklah sabtu dan ahad...
Semalam...
Si Jebat telah pun berkerja...
Batuk masih berdekah-dekah...
Tapi ok...


Bermula balik rutin seharian...
Monitor bebudak...
Check program di CMM...
Buat program untuk part baru...


Paling tak suka...
Kalau ada masalah di luar kawalan...
Larik planning...
Nak kena plak investigate masalah lain yg lebih penting...
Itu memenatkan OTAK...
Sebab tak de dalam PLAN...
Otak tak sedia memikirkan nya...
Akhirnya PENAT...

5.30pm...
Cabut...
Ahakz...Ahakz...


26 comments:

alien said...

layan blog dulu pepagi haaa

pB said...

esok cutiiiii

Chik Att said...

yang tak ada dlam plan tu yang menyakitkan jiwa ...

izfanora said...

pape pun yg penting blog.. :P

Warna Warni Kehidupan said...

aik.. baru kol 11 dan jump ke 5.30.. jauh pikiran melayang haha

suri solehah said...

lambat lagi nak 5.30 tu..hehe

mama maman aka yana said...

beshnya.. pening2 balik sama jugak.. kikiki

Daddy Ziyyad said...

Kilang bagi free ke air Spritzer tu?

My Little Diary said...

senang keje ko jebat....
5.30pm cabut...
hahahahaa

Amanda Suria said...

SA pun dah start keja selepas MC sampai semalam...BERDENYUT2 BALIK KAKI NI HA..

Papa Mifz said...

otak penat boleh dapat MC tak..?? haha

Dinas Aldi said...

Baru baik demam, toksah dok dera badan tu. Cukup time, balik beb! :D

Muhammad Syahmi said...

Siap tak siap, settle tak settle, balik tetap on time.

jeBateja said...

ALIEN - hang jgn kecoh aaa....ahakz...bos tarak....ahakz

jeBateja said...

PB - kita keja maaaa

jeBateja said...

CHIK ATT - mmg pun...sakit hati tul...

jeBateja said...

IZFANORA - betui....kadang2 bisa menenangkan...

jeBateja said...

WWK - itu makna nya....mmg nak balik cepat....ahakz

jeBateja said...

SURI - akhirnya...8.45pm balik nya....

jeBateja said...

MAMA - tak lah...kita balik 8.45pm...ahakz

jeBateja said...

DADDY - mana ada FREE...kita beli sendilik aaaaa

jeBateja said...

MLD - mana ada...kita balik 8.45 malam taw....ahakz

jeBateja said...

AMANDA - semoga SA cepat sembuh naaaa.....ahakz

jeBateja said...

PAPA - itu kena tanya doktor...depa bg ke idak...ahakz

jeBateja said...

KAK DINAS -...ahakz...iyer....tapi terlewat plak balik nya....

jeBateja said...

USTAD SYAMI - tak...kita balik 8.45 malam...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin