Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, December 14, 2010

Agar - Agar Nangka

Wife aku dah lawan tokeh...
Malam tadi dia dah xplore agar2 nangka yg aku buat ni dalam blog dia...
Empunya yang buat agar2 ni lum sempat buat apa2...
Ishhh...

Agar2 ni guna Nangka Madu...
Aku tak taw macam mana dikatakan nangka madu...
Dah orang yg jual kata nangka madu...
Maka aku kata lah ia Nangka Madu...

Keratan rentas Agar2 Nangka...
Sedap oooo...

Agar2 dalam bekas ni untuk anak buah yang satu taman dengan aku...
Ahakz...

5 comments:

Zarin Zakuan said...

mmg sempoi laa lu bro..

jeBateja said...

ahakz....biasa2 jerk....

azzey said...

jeBateja; ada je idea ko ye jebat....

jeBateja said...

ala..ala...yg simple2 je ni...

Aei said...

menarik2...
saje search2 cara2 nak wat agar2 nangka ni..mak bawak nangka, tp tak de sape nak makan..dah jadi agar2 kang baru ade org nak mkn kot...tp tak deresepi plaks...hentam saje la kan..

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin