Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, December 28, 2010

Bijih Besi...

Now aku kena baik2 dengan WIFE...
Family dia sedang buat permohonan melombong bijih besi di tanah mereka...
Tanah seluas 168 hektar di Sg Jejabi berdekatan dengan Merapoh, Kuala Lipis, Pahang...
Tak sangka kat situ ada banyak bijih besi...
Tak pernah tenguk secara langsung cuma aku dah search kat pakcik google...
Emmm...kalau wife aku dapat habuannya nanti...dia pas kat aku Inspira satu dah laaa...
Tak pun...Orang Rumah lagik satu....ahakz....
Jangan memain....dapat PAYUNG EMAS kat Syurga nanti...
Ahakz..sekali lagik...


17 comments:

My Little Diary said...

salam,

wei.. tahniah... lubuk emas tu... orang kaya baru... kekeke

LeeAneem said...

best arrrr....jadi OKB caya lah....

wahida said...

wah...kaya la ko pas ni jebat...jgn lupa kat aku lak...

che'ila said...

bijih bsei boleh buat orang jadi kaya jugak eh...?ingatkan emas je yang mahal.

azzey said...

jeBateja: amboi2.....ada keinginan gak tu....hu3...

jeBateja said...

MLD - baru permohonan...lom tentu lulus lagik...ahakz

jeBateja said...

ANEEM - bukan saya bu....tapi isteri saya....saya ngak kaya...

jeBateja said...

WAHIDA - lom tentu lulus lagik...kalau lulus...sedap aaa

jeBateja said...

CHE ILA - den pun tak taw bijih besi ni pun mahal...lepas abg ipar bgtaw...baru le den taw. tapi emas tetap termahal...

jeBateja said...

AZZEY - mana taw...rezeki...ahakz

Lovely Bella said...

erk.. payung emas.. huhuhu..

Sha said...

salam:)

hai! en. jebat berhajat gak... klu akk tak dpt payung emaspun tak pe... klu berani cuba le!!!!!

jeBateja said...

BELLA - pssttt...jgn bgtaw wife den yea...ahakz

jeBateja said...

KAK SHA - buka berhajat kak...bercita2 jer...ahakz...gurauan semata2..ahakz

subkiarabi said...

saudara.kawasan Bijih besi isteri saudara tu dah dapat MCke belum.ini dah 2012.kalau hampir dapat MC beritahu saya.Saya ada investoryang mampu melombong.Lagi pun Investor saya pun sudah ambil 200 ekar di kawasan yang hampir sama di merapoh.email to me di admin2subkiarabi.com

subkiarabi said...

may email admin@subkiarabi.com

Mohd Helmi said...

kami pelombong bijih besi sedang mencari tapak baru..fokus buat masa ini di negeri kedah/perak/Johor..kami perlukan tanah individu bergeran berkeluasan minimum 70 ekar ke atas..gred batu fe 56 ke atas,kandungan sulfur & fosforus kurang 1%..lokasi tapak dengan jalanraya mestilah kurang 10km dan mempunyai jalan lori keluar masuk..jika anda SERIUS dan GENUINE hubungi sy 0123434571...mohon jangan buang masa tuan/puan sendir

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin