Kawan - Kawan jeBateja

Monday, December 13, 2010

Sms Penipu...

Page 1...

Page 2

Page 3

Page 4

Page 5...

Sms ni aku dapat 2 hari lepas, masuk ke no. MAXIS...
Sms kunun2 nya daripada ayah aku dengan nombor hp barunya...
Sms yang semacam dalam keadaan terdesak...
Sms yang yang macam dalam keadaan kritikal situasi...
Bila aku call ayah aku guna no. CELCOM aku...
Mak aku yang angkat...
Bila ditanya perihal ayah...
Mak aku kata...tak de apa2...
Ayah ada kat rumah ni...
Pulak...HAMPEH nya SMS...
PENIPU....

8 comments:

nonie said...

pernah gak terima sms mcm ni tapi aku buat dek je sbb aku dah lama x de ayah...so Lu Pikirlah Sendiri dari mana plak dtg ayah aku tu...bangkit dari KUBUR dan hantar sms pada aku????dari situ nmpak sgt sms tu satu PENIPUAN...

annie said...

mmg hampeh, akak pun terkena, mula2 dia anta akk tau lah mesti tipu punya sbb suami akk ada kat rumah masa tu dan dia tak bahasakan diri dia 'ayah' dgn akk, sah lah menipu, tapi kali kedua akk hampir terkena, tiba2 lupa sbb kebetulan mmg suami akk tak de rumah dan sms tu dia anta kat anak akk...akk call suami, suami akk kata dia ada kat tempat lain, HAMPEH ITU ORANG....!!!!!!!!! HIDUP MENYUSAHKAN ORG...

~♥ iella ♥~ said...

Ada gak terima msg tp len cita cikit dr ni. Tp no penipu tue cm sama ja...

Tipu kata bertuah dpt duit.. Dr POWER ROOT...sedangkn den tak penah masuk contest apa2pun berkenaan POWER ROOT..dan den pun dah lama memanjakan diri dng produk POWER ROOR nie..

Asben pun terima msg yg sama 3 msg dlm 1 hari..

leh caya ka??? LU pikir la sendiri..


Nasihat, jgn mudah tertipu...

amalhaj said...

macam2 care deme nak nipu. elok bebeno ler mike masukkan dlm blog mike. kalo boleh izinkan teman memanjangkan citer penipuan ini. teman nunggu izin mike dulu....

jeBateja said...

NONIE - kalau kita dah mmg kehilangan sure lah kata sms tu penipu...ini aku dok ada ayah lagik...tergamam aku 2 3 minit...hampes tul..buat suspen jerk

jeBateja said...

KAK ANI - uikk...kak...harap2 sms tak dtg lagi ke HP saya....menyakitkan HATI jerk

jeBateja said...

IELLA - pehhh mmg mcm2 cara depa menipu erk...peliknya mcm ne dia leh select no secara RAMBANG ni...sistem mcm ne depa pakai..??

jeBateja said...

AMAL - teman idak le kisah...benda menipu ni elok bebenor kita panjang panjangkan...jgn kawan2 kita terkena...

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin