Kawan - Kawan jeBateja

Friday, December 24, 2010

Teka & Kek Gula Hangus Percuma ( LAST CALL )...

LAST POST...

Korang nak RASA Kek Gula Hangus Percuma...
Korang TEKA berapa jumlah duit 5 sen kat dalam botol di atas...
kalau TEPAT atau HAMPIR tepat...
Kek Gula Hangus di bawah aku kasi korang percuma ( RM 27 nilainya )...
Kek ni di taja oleh jebateja.blogspot.com
kalau perlukan POS LAJU...My Wife (http://gulahangus.blogspot.com) akan TAJA...nilai pos laju RM 13...
so kalau korang menang dan aku pos...nilainya RM 40...( semenanjung aje..)
Ok...menarik? baca syarat2 nya yea....

Syarat2 dan ciri2 peraduan:-
  • Kek Gula Hangus ini seberat lebih kurang 2kg.
  • Hanya FOLLOWER blog ini sahaja yang boleh menyertai.
  • Hanya ada SEORANG pemenang sahaja dalam PERADUAN ini
  • Jika TIADA yg tepat, maka hampir tepat diambil kira
  • keputusan kami adalah muktamad..tiada surat meyurat..
  • Korang teka dan email ke jebateja@gmail.com
  • Letakkan TAJUK email TEKA DUIT
  • Dalam email letak nilai TEKAAN anda dan nama BLOG anda.
  • 1 orang...1 tekaan sahaja.
  • Kek dihantar ke Semenanjung Malaysia sahaja.
  • Maknanya kalau korang duduk luar semenanjung dan menang...kena le pas ke alamat dalam semenanjung.
  • Tarikh akhir peraduan ialah 24hb Disember 2010
  • Oleh kerana aku pun tak taw nilai duit dalam tu...25hb Disember baru aku kira sama2 dgn SANTA ( bayar dia overtime )
  • Yang paling PENTING...dengan menyertai peraduan ni dan korang menang maka korang BERSETUJU memberi nama penuh, alamat penuh dan no telefon sebab kalau nak POS LAJU kena ada semua tu...segala maklumat ini TIDAK akan di DEDAH kan...
  • Ok...cukup tak..? Ke ada syarat2 lain yg lepas pandang...almaklum...pertama kali buat.
SELAMAT MENEKA...

19 comments:

ALYN_C3N1 said...

perhh!! dh pndai bt contest plak abg kita nie..haha

LiNda said...

errr...
saya teka banyak kali boleh tak ?
lapan, 8 kali !
boleh tak ?


wow !
kek gula hangus
tungguuuuu

wahida said...

wow wow wee!!! jebat dah buat contest!! harus aku join..tapi lambat lg tarikh tutup kan...aku akan join jugak...gula hangus punyer pasal!!

Pencacai Alim said...

sakit pala tgk duit syiling tu..bw pgi tahalil

jeBateja said...

ALYN - aiyokkk...betul ke cara ni...?

jeBateja said...

LINDA - tatak boleh ooooo...satu kali sahaja

jeBateja said...

WAHIDA - sila2....moh le try...ahakz

jeBateja said...

ALIM...ahakz..lepas abis nanti...aku bwk gi thalil...err...nak buat apa plak erk..??

azzey said...

jebateja:Dalam RM 5 hengget! meh sini kek gula hangus tu! ha3...

a.samad jaafar said...

gula hangus ?? apa pulok mendenye tu yeop..isk..kaco betui jadi oghang kampung nih...

HonEyBuNNy said...

gd luck jebat....

jeBateja said...

AZZEY - hik...hik...teka le dgn email yek...ahakz

jeBateja said...

SAMAD - teman mmg le org kampung....org kpg yg hensem..ahakz

jeBateja said...

HONEY - tq HONEY...meh le cuba...ahakz

rusli_zairin said...

7.50 hahaha

She is f.A.z.A said...

dh start ke contest nyer??
dh bleh teka ker nih??

tetibe terover semangat :P

jeBateja said...

RUSLI - 7.50..?..ishhh...

jeBateja said...

FAZA - leh dah teka...ahakz...dah mula dah...ahakz

Liza @ Adzriel AB said...

tak leh nak follow.. apasal entah

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin