Kawan - Kawan jeBateja

Friday, December 31, 2010

Ikan Pekasam Perak Mari...

Suka makan ikan pekasam...?
Aku tak suka...sebab tak suka baunya...
Tapi sebab wife suka maka aku belikan jugak ( mana nak dpt asben yg baik mcm ni kan )

Ikan ni anak buah yang bawak dari Perak...
From Taiping...

Sebab aku bukan peminat tegar ikan pekasam maka...
Aku tak taw nama ikan yg digunakan...
Moga wife suka akan ikan ini...ahakz

15 comments:

amalhaj said...

lugi woo.. idak mkn ikan pekasam yg sedap.

nza said...

salam...
sedapnya ikan pekasam...tiba2 meleleh air liur nie...kt mana nk cari kt Muar nie??????

~@m!_L!y@~ said...

jauhnya import ikan pekasam... ohoho...

che'ila said...

teringat pulak rozita che wan...dalam cerita kiah pekasam..hehe..!

xpernah makan pekasam..tp usatu hari nanti nak kna cuba jugak..hehe!

HonEyBuNNy said...

hehehe ikan pekasam...teringat dulu2 time duduk umah tok....

LeeAneem said...

jebat..manyak lugi ooootalak makan itu pekasam ikan....try la sekali mesti nak lagi...
pekasam pelak mali talak sombong maaaa....

azzey said...

jeBateja; owhhhhhhhhh....perak negeriku.....teruja sekejap.....heh3...

jeBateja said...

AMAL - aiyaaaa...teman mmg tak leh nak terima baunya.....

jeBateja said...

NZA - kita tak minat tapi tolong belikan boleh arrr....bak duit....ahakz

jeBateja said...

LIYA - alang2 anak buah dah balik kpgnya di perak...maka...di order sekali

jeBateja said...

CHE ILA - jgn cuba lah...busuk baunya....ahakz....

jeBateja said...

HONEY - kat rumah tok baru hang makan ke...?

jeBateja said...

ANEEM - waka...waka...mmg talak buleh masuk oooo....mmg talak sombong punya...

jeBateja said...

AZZEY - aikkk...tetiba ngaku jadi org Perak ke...?

Liza @ Adzriel AB said...

setiap kali balik taiping, benda ni mesti beli.

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin