Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, December 18, 2010

Makan Time...


Ini gambar 2 hari lepas...
Jebat bawak kek gula hangus...
Jebat bawak puding rich coklat...
Jebat bawak agar2 nangka...
Untuk anak buah...
Suka betul depa...

Zoom sket....

Selepas 7 minit...
Berminat makan free macam ni...?
Jadi le anak buah si JEBAT....
Ahakz...

12 comments:

byna said...

bestnye...nk jugak...sdp 2..yamiii

HonEyBuNNy said...

makan sungguh geng2 jebat neh...ehheheh

LeeAneem said...

betuah anak buah jebat yeak

jeBateja said...

BYNA - sila2...ambil lah satu...ahakz

jeBateja said...

HONEY - makan musti sungguh...baru ada rasa...ahakz

jeBateja said...

LeeAneem - meh le jadi anak buah kita gak...ahakz

wahida said...

mcm mana nak apply keje kat tmpt ko jebat? ahaks...

My Little Diary said...

salam
hi jebateja... mata ni ngantuk tapi blogwalk gak.. hehe
teringin nak orde kek gula hangus tu, tapi nanti dulu lah... time tak free lah nk orde.. hehe

Herdoni Wahyono said...

Sebuah 'perhatian' kepada rekan kerja yang tidak mudah terlupakan. Rasa kekeluargaan yang erat dan berkesan. Kue, puding dan agar-agar yang spesial dan nikmat sekali rasanya. Terbukti dalam waktu sekejap sudah habis masuk ke dalam perut.

che'ila said...

assalamualaikummm...hehe,sedap makan.bertuah sungguh depa...asyik makan free je..

jeBateja said...

HERDONI - ya pak...amat suka menjamu mereka...suka bila mereka gembira dgn hidangan itu....

jeBateja said...

CheIla - Waalaikumsalam, nak makan free ke...meh le jadi anak buah....anak buah kat tempat kerja laaa...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin