Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, December 16, 2010

Puding Rich Coklat Modified...

Ini puding rich coklat...
Asalnya idak le ada buah pic ...
Tgh2 nya aku letak swiss roll, dah macam puding triffle...
Rasanya...sedap sebab swiss roll tu aku rendam dgn sirap buah pic tu...
AL KISAHnya...
Wife aku ada bg customer dia rasa...
tup2...customer dia send sms....
Nak order 10 bekas ari ni...
Melilau aku mencari bahannya...
Sebab tak pernah jual...

Zoom sket...ahakz...

Keratan rentas...

14 comments:

kakcik said...

Kalau kakcik tempah, boleh tak hantar? (serius tanya ni) :)

jeBateja said...

err..kak cik duduk mana??...kalau dekat leh le saya hantau kan...

azzey said...

jeBateja:ko ni belaja masak2 ni kat mana jebat? ade je resepi baru ko cipta? np x keja yg ada kena mengena dgn bidang masakan je..(ini series punya tanya ni ye....mcm kata kakchik ..:)

wahida said...

wow wow wee!!! aku sgt impress ngan ko jebat!! kreatif la lu!!!

jeBateja said...

AZZEY - adeh..den belaja dgn pengalaman jerk. dah dekat 15 puding dlm kepala ni...so sampai masa adjust sana...adjust sini....ahakz...btw..minat buat puding ni sejak wife mengandung anak pertama.

jeBateja said...

WAHIDA - terima kasih....terima kasih...ahakz

siti murni said...

meleleh air liur tgk resipi modified awk ni..uhuhu..meh saya tolong rasa...ihihih

kakcik said...

Kakcik duk Cheras - opis di KL...

jeBateja said...

siti - meh le tlg rasa...ahakz

jeBateja said...

KAKCIK - kalau berminat kena jumpa kat tgh2 le kakcik...ahakz..kajang ke...tapi puding diatas under trial lagik erk.

HonEyBuNNy said...

ne lagi sedap......jebat...nak sikit...heheh

jeBateja said...

HONEY - jom buat...nanti hang leh jual...pas tu leh beli tudung...ahakz

alexa yussida said...

memang ade bakat betol!!:D

tak cuba buat cakes pulak jual:)

jeBateja said...

Cake mmg dah buat...mmg dah jual pun...ahakz...puding pun mmg dah jual...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin