Kawan - Kawan jeBateja

Sunday, February 20, 2011

Blackberry...

Last week, BANYAK betul meeting kena masuk...
Macam2 perkara...
Tak maw citer pasal meeting sebab ia RAHSIA...
Nak citer pasal masa tgh rehat selepas meeting...
BIG bos n SMALL bos ni bukak gajet yang BAGET canggih...
BLACKBERRY...
Bangga giler depa ni depan aku citer pasal BlackBerry massenger...
Pehhh...
BIG bos sempat bgtaw aku fungsi2 BBM...
Aku dengar jerk...
Ahakz...
Tak berminat langsung dgn Blackberry ni...
Yang aku minat...
Strawberry....


9 comments:

echah mashuri said...

erkk.tp kalaulahhh dpt freee.heheheh

khairunnisa ♥ said...

hm,haha..jeles tu.. jap jap..ada ke blueberry? or ponstanberry? ^_^

bunga said...

suka epal..hahaha..ada kaitan ke??

Mummy `Aish said...

BB..huhu..tak sior la teman..even BB tu semakphone..tp tak di iktiraf the best phone last year..HTC gak yg amik that title..

zati embong said...

haha,bos2 skrg suma da advance.semua pkai BB. ayah ma jat pun dua2 pakai BB, anak2 dia je pkai hp yg kejap2 buat perangai O.o

HonEyBuNNy said...

hehheheh...stawberry g sedap kan leh makan..ila pun xminat sgt BB...xtau kenapa..uwawaw

yatie's EPISODE said...

hehe. yati pun pakai blackcarry je taw. T_T

azzey said...

Blueberry pon sodap..:)

niesz said...

blueberry lagi sedap!

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin