Kawan - Kawan jeBateja

Saturday, February 12, 2011

Puding TrioRasa Jebateja...

Ini Puding TrioRasa...
Jebat buat untuk makan...
Emmm,,,tak kan nak letak kat selipar plak...

Masa dalam proses pembekuan...

Masa dah beku...
Minta WIFE tolong potongkan...
Jebat taw buat jerk...
Nak potong...GAGAL...

Zoom sket...
Nak cuba buat...
Jebat dah buatkan video...
Dah upload dalam Youtube...
Sila cuba...
Ahakz...
Rasakan 3 rasa berlainan dalam MULUT anda...
Pehhh

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

blogger lelaki klu turun dapur mmg perempuan....lucut aproon..

peeh.....

zati embong said...

wah kagumnya jat.dahlah x dinner lg nih.mahu g drive thru jap g ni.

khairunnisa ♥ said...

kreatif hang ^_^ macam sedap je :) best lah bila tengok lelaki yang buat ^_^

gadisBunga said...

hebat!!!

aku hampir kompius blog sape yg aku masuk tadi. heheh~

bunga said...

lawa la..nampak sedap..wah pandai awk masak..

jeBateja said...

CR - err...kita masak saja2 jerk....jgn le tanggalkan aproon...ahakz

jeBateja said...

ZATI - jgn le puji...dah kembang montot dah ni...ahakz

jeBateja said...

NISA - mcm sedap....lom tentu tak sedap....sebab mmg sedap...ahakz...cuba le try buat...

jeBateja said...

GB - ishhh...dema ni....blog teman pun dema konfius...ahakz

jeBateja said...

BUNGA - mana ada pandai....blaja camtu2 jerk...tidak formal....ahakz

azzey said...

jebat...ko buat kitorang terliur je nih..:)

jeBateja said...

AZZEY - terliur ke...alaaa...an ada bg resepi tu...tolong le buat...ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin