Kawan - Kawan jeBateja

Tuesday, February 1, 2011

Smoking Area...

DI kilang kita, tempat merokok berwajah baru...
Lantai bercat HIJO...
Ada line warna KUNIN...
Idak lagi lantai Berwarna HITAM likat...
Tapi...Tiang tengah tu...spoil laaa...
SEBAB...

Tiang tengah...ADA ini...

ADA jugak ini...

Antu pun ADA...

Family terbakar...ADA jugak...
Adehhh...

BOS....BOS...mana sedap hisap rokok macam ni BOS...
Ahakz...

MINTA MAAF kepada mereka yang SUDI jalan2 kat sini...JEBAT kalau kerja PAGI BZ...tak terjalan ke BLOG KAWAN2....Mana sempat jerk....HARAP MAAF

11 comments:

zati embong said...

haha..bOs niat baik tu jebat.tp gmbar2 mmg semua x leh blah r!

NzA said...

tgk camba pn dh seram....ada snggup ke????

chiLleD...!! said...

wah..bgusnya wat cmtu..da usaha tuk mngurangkan perokok..hehe

khairunnisa ♥ said...

bagusnya tiang kat tengah tu ^__^

tak suka asap rokok =.="

Herdoni Wahyono said...

Menghilangkan kebiasaan merokok memang cukup berat. Walau dalam kemasan rokok telah ada tanda peringatan akibat buruk merokok. Merokok dapat merugikan diri sendiri dan orang lain yang ada disekitarnya. Kita bersyukur ada smoking area tempat khusus untuk merokok. Tempat layanan umum, kantor, dan pabrik memang harus bebas asap rokok.

jeBateja said...

ZATI - mmg arrr...tak leh blah....ahakz....niatnya mmg baik..ahakz

jeBateja said...

NZA - mmg seram....takut sgt....tapi hisap gak.....ahakz

jeBateja said...

CHILIED - erkkk....erk.....moga2 nya...ahakz

jeBateja said...

NISA - den tak suka tiang tengah tu....

Hang tak suka mmg patut le....hang farmasi nya org...ahakz

jeBateja said...

Pak Herdoni...mmg pak...asapnya jugak jgn disepah2 kan...seperti jugak sampah2...ahakz

KUREKURE COMEL said...

hahaha....lwk betul....

gud job bos....opppsss...hehehehe

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin