Kawan - Kawan jeBateja

Thursday, February 10, 2011

Kenduri KFC...

Ada Beran...?
Sape nak kongsi KFC dengan JEBAT...?
Percuma ni...
Ahakz...

Ayam KFC percuma...
Di belanja oleh seseorang dalam jabatan den...

Semua dapat makan...
Yang makan kotak pun ada...

Pak Jamal...meroyan setelah dapat ayam KFC...

14 comments:

siti murni said...

kesian pak jamal..nasib baik bukan hang yang jadi lagu tu yer jebat..ekeke...:)
tayang ler..kita dah jemu ngan KFC...haha...serius..kalau ayam goreng lebih suka yang McD..

niesz said...

amboi..dekat benor nunjuk ayam tu yer..xbaik tau tunjuk2..mak ate kena bg kalau da tunjuk..hahaha..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

zati embong said...

sopanny bersila menikmati kfc.xcukup makan sorg,cane nk share?

KUREKURE COMEL said...

perhhh....semangat mkan perlu ada...hehehe

jeBateja said...

SITI - hik...hik....kalau jebat mcm tu...confirm tak kan dipaparkan di blog ni....

jeBateja said...

NIESZ - ate...bukan teman maw bg...jauh bebenor duduknya...ahakz

jeBateja said...

ZATI - untuk hang....den sanggup tak makan....ambil lah kat hang bahagian den....ahakz

jeBateja said...

KURE2 - itu sulah semestinya maaa....makan tanpa semangat...tarak makna maaa...ahakz

mysara said...

120 utk 2 jam? lumayan tu..:)

eh, url mai bkn mysaraloves.blogspot.com lg tau..
dah tukar ke...
mysaraabrahman.blogspot.com
:)

alinac lover said...

hehehe lawak ar muka dia~

chiLleD...!! said...

dhsytnya..smpai kotak pon koyak rabak..hihi..nasib baik dh mkn kfc smlm..law tk, mau mngidam tgok gmbr ni..=)

jeBateja said...

MYSARA - uikkk...komen kat salah post ni...ahakz.....mmg lumayan laa mysara...ahakz

jeBateja said...

ALINAC - lawa n hensem tu.....ahakz

jeBateja said...

CHILIED - ahakz....nasib baik tak ngidam ko...kalau tak...rasa bersalah den.....ahakz

Post yang lain...

Blog Widget by LinkWithin